Kontakt Zboží
Hodnocení: (317) 100%
Nadšenci: 2253
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1340
Registrace: 9.3.2010
Město: Plzeň
Stát: ČR

Hodnocení uživatele

  • barba papa / 12.12.2018
    Materiál přesně nesplnil očekávání, u průramků jsou viditelné stopy po zažehlení?Snad zmizí po vyprání. Trička pěkná a komunikace příkladná. Moc děkuji. Zdravím, přeji pěkné svátky a do nového roku všechno dobré.
  • ano zmizí po vyprání :-) děkuji
  • malůvka / 29.3.2018
    motiv na obrázku nevypadá na živo tak hezky jako na obrázku a střih mikiny je takový širší, ale jinak ok
  • Kema007 / 26.5.2016
    Obrázek dobrý, i když barva místo fialkové, taková vyblitá růžová. Ale tričko je takové rovné, není skoro projmuté, takže ještě budu muset nechat zušovat. Lucka
  • Mihulka / 11.5.2016
    Dodávka přišla v pořádku po urgenci za trošku delší dobu. Kvalita dobrá. Bohužel jsem netušila, že se jedná o povlak polštáře bez výplně.Ale není to velký problém.
  • Dobrý den, pod každým polštářem je uvedeno, že se jedná o povlak na polštář. Ano, zboží Vám bylo odesláno o sedm dní později, ale omlouvala jsem se Vám, někdy se stane, že tiskárna nestíhá a já to nemohu ovlivnit.
    Dagmar Lukešová
  • stuzkonoska / 19.12.2014
    Komunikace ponekud vazla, ale tricko je nadherne.
  • apollo505 / 3.6.2013
    S trickem jsem spokojena ( i kdyz barvy uplne neodpovidaji obrazku), ale musela jsem si pockat mesic a komunikace s prodejcem je hodne spatna a to me bohuzel odrazuje od pripadneho dalsiho nakupu.
  • robert80 / 18.12.2012
    Zboží neodpovídalo mé představě,ale to se stává.Posláno zpět.Chyběla mi komunikace s prodejcem - žádná reakce na emaily.Jen v krajních případech dávám negativní hodnocení,proto - neutrál.
  • veroslav / 27.5.2012
    Tričko má větší rozměry, než jsem čekala, ale jinak vše ok, tisk pěkný a materiál kvalitní. Díky.
  • Ifka_L / 15.4.2011
    x
  • lepoška / 7.2.2011
    Tričko přišlo v pořádku a je moc dobré kvality. Jenom materiál toho obrázku mě troško zklamal. Je takový pogumovaný. Představovala jsem si ho trochu jinak. Lenka
1/1
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím