Kontakt Zboží
Hodnocení: (42) 100%
Nadšenci: 857
Aktivita: aktivní
Prodáno: 117
Registrace: 6.3.2010
Město: praha 6
Stát: ČR
obrazy na plátně a sololitu je možné ihned pověsit na zeď, buď mají háček, poutko nebo blindrám. Po dohodě je mohu také dát zarámovat. Cenu rámu pak přičtu k ceně objednávky. V rámci Prahy je možné dohodnout osobní... více »

Hodnocení uživatele

  • Vše v pořádku, pečlivě zabaleno a na obraz se nemůžu vynadívat. Jen doporučuji :)
  • ljuba1 / 13.5.2015
    Krásný obrázek, super zabaleno, bleskové zaslání - vše perfektní, moc děkuji. ljuba
  • Lištice / 6.4.2015
    Mám krásný obrázek, děkuji a ráda doporučuji !
  • Tynnnka / 2.1.2015
    Tak a mám jej ... a je naprosto NÁDHERNÝ! A ještě byl u mě velice rychle. Moc děkuji, bude mi jistě dlouho dělat radost, a vřele doporučuji.
  • Jan Surýnek / 14.11.2014
    doporucuji zamerit vasi pozornost
  • madlaf56 / 8.10.2014
    moc pěkný obrázek! Děkuji!
  • jichola / 11.6.2014
    Obrázky jsou překrásné, všechno proběhlo v nejlepším pořádku. Děkuji.
  • Amélka / 21.5.2014
    Dorazil v pořádku a je nádherný. Děkuji.
  • lenketina / 13.5.2013
    Překrásné obrázky, pečlivě zabalené na cestu. Děkuji
  • LUdmilyArcha / 4.5.2013
    Ahoj, došlo mi, že jsem po tak dlouhé době ještě neodeslala ohodnocení, takže ještě jednou moc díky. Rybky visej nad postelí a vyjímají se moc pěkně. Lu
  • iva.sum / 13.12.2012
    moc pěkné, děkuji
  • Eeek / 8.6.2012
    děkuji, jsem spokojena a těším se, až si rybky pověsím na zeď :)
  • Jiřina Bočková / 21.2.2012
    Pěkná vážka, ale Česká pošta je fakt děsná! Trochu se nám to pomuchlalo, snad to nebude po zarámování vidět....
  • peou / 20.8.2011
    Krásný obrázek, nemám slov. Moc děkuji a doporučuji!!!
  • andrjusa / 3.5.2011
    moc Vám děkuji za obrázky. vše proběhlo v naprostém pořádku a takovou rychlost jsem ani nečekala. už se těším, až je nechám zarámovat a vyvěsím. jsou krásné.
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím