Kontakt Zboží
Hodnocení: (41) 100%
Nadšenci: 588
Aktivita: aktivní
Prodáno: 105
Registrace: 21.7.2017
Město: Praha 5
Stát: ČR

Hodnocení uživatele

  • Karrrrla / 19.1.2020
    Perfektní prodejce a zakoupená kabelka je famózní! Moc děkuji
  • Josef Maršálek / 11.1.2020
    Vše ok, batůžek dobře slouží.
  • alrepi / 2.1.2020
    Som nadmieru spokojná, ledvinka je perfektná, krásne vypracovaná. A ďakujem aj za milý darček. Určite odporúčam !
  • veronikaUM / 27.11.2019
    Děkuji za opravdu velmi rychlý a příjemný obchod a překrásnou kabelku. Moc ráda doporučuji a budu se těšit někdy příště :)
  • Lago / 20.11.2019
    Krásné věcičky. Udělají radost!
  • Paperinka / 6.11.2019
    Nejlepší batoh na světě!
  • Mgr Knívek / 14.10.2019
    Batohy jsou nádherné, vychytané do posledního detailu a kvalitně ušité. Jsme moc spokojeni!
  • kamilllka / 13.10.2019
    Ǔžasná kabelka, udělala mi velkou radost, tímto děkuji a 100% doporučuji dále:-)
  • Karrrrla / 23.9.2019
    Batoh je prostě top, moc doporučuji! ❤️
  • hana.racanska / 6.9.2019
    Velmi rychle dodání. Kabelka je krásná, kvalitně zpracovana
  • Judith86 / 19.8.2019
    rychlé vstřícné jednání, vřele doporučuji
  • webie / 12.8.2019
    Naprostá spokojenost! Ušito na "zakázku", kvalitní materiály, i práce a provedení.
  • Mgr Knívek / 14.7.2019
    Pouzdro je senzační, moc děkuji!
  • Karrrrla / 19.6.2019
    Kabelka je naprosto skvělá a komunikace s prodejcem na jedničku! Moc děkuji a určitě to nebyl můj poslední nákup :-)
  • bubu01 / 12.6.2019
    Možnost hodnocení je velmi spokojen-tady málo..jsem nadšená,nic krásnějšího jsem neviděla,jsem pyšná,že mohu batoh nosit!Doporučuji všem,sama se zas brzo vrátím,neskutečná rychlost,ochota,vstřícnost!Děkuji ještě jednou za takovéto prodejce! Blanka
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím