Kontakt Zboží
Hodnocení: (26) 100%
Nadšenci: 67
Aktivita: aktivní
Prodáno: 39
Registrace: 4.5.2017
Město: Petřvald
Stát: ČR

Hodnocení uživatele

  • Haňulka34 / 9.4.2019
    Dávám kladné hodnocení i když šaty neseděly. Mojí chybou, asi jsem se špatně změřila. Paní byla moc ochotná a komunikace s ní byla příjemná. Látka je moc pěkná a na léto budou super.
  • Lucie.taborska / 25.1.2019
    Krásné společenské šaty, skvělá komunikace při výběru látky i dodatečné úpravě délky, rychlé jednání. DOPORUČUJI! :)
  • Jitule168 / 24.1.2019
    Překrásné šaty úžasného střihu i použité látky. Prodejce paní Zuzana je velmi vstřícná a ochotná. Šaty ušity velmi rychle a perfektně sedí. Naprostá spokojenost a jen doporučuji. Ještě jednou paní Zuzaně moc děkuji.
  • LenkaHackova / 21.1.2019
    Obrovská spokojenost. ZazuSew mi vyšla vstříc v mnoha ohledech, výsledná vsadka je skvělá, výborně použitelná. Doporučuji.
  • dobicka / 5.11.2018
    Paní je moc ochotná a příjemná, rychlá práce i doručení a velká spokojenost s výrobkem(vsadka do bundy). Ještě jednou děkuji a doporučuji!
  • misha3 / 16.10.2018
    Šaty na objednání, skvělá komunikace s paní, rychlé odeslání :-) moc děkuji.
  • Martiina / 5.9.2018
    Šaty byly ušity dle přání. Děkuji
  • Eris055 / 29.7.2018
    Jsem velmi spokojená. Šaty jsou míč hezké a dobře sedí. Paní je moc příjemná. Doporučuji
  • Cukrova vata / 13.2.2018
    Děkuji za zaslané šaty. Jsou skvělé a perfektně sedí. Mohu jen doporučit :)
  • kamilahr / 20.12.2017
    Nechala jsem si ušít vsadku do bundy. S paní příjemná komunikace, rychlá práce i doručení a velká spokojenost s výrobkem. Ještě jednou děkuji.
  • damsel01 / 18.12.2017
    Dekuji vse v poradku
  • klaremina / 21.11.2017
    Skvělá práce, milá komunikace, doporučuji!
  • Iveska / 16.11.2017
    pěkné kalhotky na delší dobu, doporučuji ostatním maminkám
  • PanKlobouk / 25.10.2017
    Od ZazuSew jsem si objednala ušití vsadky do bundy na nošení děťátka. Poslala jsem svou bundu, zpátky mi přišla i s krásnou vsadkou, která do bundy přesně padne. Pokud chcete nosit své dítě a přemýšlíte, co pak na sebe obléknout na ven, vsadka je příjemné a praktické řešení. Se ZazuSew byla navíc naprosto senzační a rychlá komunikace. Za mě jednoznačně spokojenost a určitě doporučuji i dalším! ;-)
  • Elilala / 10.10.2017
    Skvělá komunikace, skvělé zboží. Nemám co vytknout :)
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím