Kontakt Zboží
Hodnocení: (91) 100%
Nadšenci: 196
Aktivita: aktivní
Prodáno: 195
Registrace: 14.1.2017
Město: Kopřivnice
Stát: ČR
Kabelky vyčistíte sprejem na čalouněný nábytek (např.Omino bianco - kaufland)

Hodnocení uživatele

  • bibe / 23.1.2020
    Velká spokojenost je ještě malé hodnocení. Perfektní a rychlé dodání. Kabelka je dokonalá ve všech detailech, perfektní práce.
  • Babička29 / 14.1.2020
    Super kabelka, paní Jana mi ji zhotovila na přání. Jsem velice spokojená se vstřícností a rychlostí. Vřele doporučuji, komu se líbí originální kabelky.
  • Amenophus / 27.12.2019
    Perfektní super rychlý nákup a krásný obal na knížku. Zboží dorazilo než jsem se vůbec stihla rozkoukat. Vřele doporučuju.
  • Borupet / 17.12.2019
    Krásné precizně zpracované obaly na knihy a organizéry. Maximální spokojenost, moc díky a děkuji za dáreček!!!
  • S.Janka / 12.12.2019
    Ráda bych zde poděkovala paní Janě za krásně ušité, originální obaly na knihy, oceňuji také milé a vstřícné jednání, rychlé dodání. Vřele doporučuji! :) Jana
  • PistalkaTerka / 27.11.2019
    Krásná ruční práce, vstřícné jednání, doporučuji!
  • romik007 / 29.10.2019
    Mila Jani,vanocni behoun mam doma a je moooc krasny.Vsem moc rada doporuduji kvalitni a krasna prace,i za darecek dekuji.Romca
  • LK63 / 24.10.2019
    Velká spokojenost za opět orginální kabelku.Je praktická a dobře slouží.Děkuji pani Jano jen tak dál.
  • LK63 / 24.10.2019
    Moc děkuji za překrásné kabelky pro mé malé vnučky.Vidět v očích dětí nadšení ,to je největší ocenění vaši krásne orginální tvořivosti.Všem Vás doporučím.
  • LK63 / 24.10.2019
    Přibyl mi nový krásny povlak na polštář.Mam zase změnu v obýváku, Všem známým se polštař libil. Všem doporučuji.
  • LK63 / 24.10.2019
    Paní Janě, veky dík za krásnou kabelku a obal na knihu.Byly to dárky pro kolegyni a moc se ji libily. Měla velky uspěch.Děkuje za orginály.
  • Kota79 / 23.10.2019
    Velice dobrá komunikace s prodejcem Ja.B., děkuji za možnost osobního odběru, zboží je stejně jako minule velice krásné a precizně zhotovené. Paní Ja.B. nabízí luxusní zboží za rozumnou cenu! Děkuji!
  • znova / 4.10.2019
    Kabelka dorazila v pořádku a velmi rychle. Je perfektní, hezká,dobře ušitá. Ráda doporučuji.
  • muzka / 1.10.2019
    Janiččiny výrobky jsou dokonalé, pečlivost z nich sálá. Taky se ráda vracím :-)
  • romik007 / 5.9.2019
    Mila Jani,dekuji za krasnou kabelku,super provedeni no proste je dokonala.Dekuji Romca
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím