Kontakt Zboží
Hodnocení: (274) 100%
Nadšenci: 409
Aktivita: aktivní
Prodáno: 14206
Registrace: 25.12.2016
Město: Praha
Stát: ČR

Hodnocení uživatele

  • fakt nevim / 4.7.2020
    Děkuji :-)
  • Černá Katka / 2.7.2020
    Mohu doporučit, dodáno přesně co jsem chtěla.
  • Zdenka Formankova / 12.5.2020
    Nejlepší ze všech, všem doporučuji!!!
  • Skvela predávajúca, krasne vecicky, úžasný prístup. Vždy maly darček k objednávke! Veľmi pekne ďakujem a s radosťou odporúčam!!!
  • sedma / 8.5.2020
    Zboží došlo v pořádku a je kvalitní. Děkuji za výseky navíc.
  • sedma / 8.5.2020
    Bohužel nedošlo k uskutečnění obchodu z důvodu nereagování prodejce a po čase i zrušení objednávky.
  • JaMartCa / 6.5.2020
    Vřele doporučuji. Super obchůdek.
  • JaMartCa / 6.5.2020
    Vřele doporučuji. Super obchůdek.
  • JaMartCa / 6.5.2020
    Vřele doporučuji. Super obchůdek.
  • JaMartCa / 6.5.2020
    Vřele doporučuji. Super obchůdek.
  • pepinabasi / 17.4.2020
    Jsem nadšenáááá !!!!!!!!!!!! MOc děkuji za krásné výrobky a za skvělý dárek !!!! Ráda Vás doporučuji ostatním !! D+Ě+K+U+J+I !!!!!!!!!!!
  • my shabby white home / 23.3.2020
    Nádherná práca, krásny papier, predávajúca veľmi milá. Jednoznačne a rada odporúčam!
  • Popelín5 / 12.3.2020
    Moc krásné. Děkuji a ráda doporučuji.
  • Miretti / 24.2.2020
    Po dlouhém zvažování, zda udělit toto hodnocení, využívám tohoto práva, i když objednávka byla ze strany prodávajícího zrušena. Chápu, že na to má právo, ale nerozumím tomu, proč tak učinil po měsíci čekání z mé strany, bez udání důvodu a jediného slova vysvětlení, a to za situace, kdy mnou objednané zboží je stále v nabídce prodejce. Vrcholem nefér jednání je absence jakékoliv komunikace, byť jsem zaslala několik zpráv ohledně své objednávky , nikdy nebylo nijak reagováno . A perlička na závěr, na profilu prodejce jsem si dovolila napsat pár řádek k nastalé situaci, v domnění, že mu třeba bude stát za to, se mi jakkoliv ozvat. Bohužel se tak nestalo a můj náznak o tom, že je něco v nepořádku, prodejce prostě odstranil. Tomu neříkám fér obchod. Rozumím tomu, že jsme lidé, že se mohlo něco přihodit, také jsem to zde na Fleru již zažila, ale vždy stačí napsat, domluvit se, mít snahu věc řešit, napsat info na profil, cokoliv...celá situace mě velmi mrzí.
  • agáta k. / 7.2.2020
    Vše v pořádku. Vřele doporučuji.
1/19 Další
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím