Kontakt Zboží
Hodnocení: (196) 100%
Nadšenci: 944
Aktivita: aktivní
Prodáno: 550
Registrace: 28.11.2016
Město: Ostrava
Stát: ČR
SLEVA 20% NA VŠE. Pro uplatnění slevy je potřeba zadat v objednávce slevový kód 5QS-MVU-VB5. Akce platí do 18.10.2019.

Hodnocení uživatele

  • Zuzana1803 / 14.10.2019
    Jsem velmi spokojena, rychlost, prijemna komunikace, krasny vyrobek, doporucuji :)
  • Adéla Čápová / 11.10.2019
    Obchod proběhl rychle a v naprostém pořádku. S hodnocením jsem čekala, až vyzkouším batůžek a mohu jen doporučit. Nosím ho každý den do práce, většinou se do něj vejde vše potřebné a všichni mi ho závidí ;-) Moc děkuji!
  • tatronos / 10.10.2019
    Kabelka je naprosto úžasná. Děkuji.
  • jajija / 6.10.2019
    Krásná kabelka, precizně ušitá z jemné kůže, lehoučká, skvělý nadčasový formát. Velmi příjemná prodávající, 100% doporučuji.
  • Amadee / 4.10.2019
    Nejkrásnější taška, kterou jsem kdy měla! Děkuji a doporučuji :)
  • pikousik / 3.10.2019
    Bleskový obchod a nádherná kabelka. Děkuji a určitě doporučuji.
  • novoteva / 2.10.2019
    Velmi kvalitní zpracování, na barvu jsem si musela chvíli zvykat, je výraznější než na obrázku, dodání bylo velmi rychlé, celkově jsem spokojená, moc děkuji a výrobce ráda doporučuji :-)
  • tatronos / 28.9.2019
    Batoh je úžasný, manžel je maximálně spokojený. Děkuji.
  • Romy Schnneider / 24.9.2019
    Kabelka je moc pekna, dorazila rychlosti svetla...
  • tatronos / 22.9.2019
    Batoh je nádherný, naprosto úžasný. Moc děkuji.
  • ukrapani / 20.9.2019
    Děkuji, jsem moc spokojená.
  • dajas / 18.9.2019
    Moc děkuji za praktický batoh, krásná práce...vše v naprostém pořádku
  • lucieskrlova / 14.9.2019
    Parádní a praktický. Děkujeme.
  • Jadou / 14.9.2019
    Ráda doporučuji
  • Hanja / 11.9.2019
    Děkuji za ochotu, vše proběhlo v naprostém pořádku. Není to první kožený výrobek, který od Individuality mám, a musím říct, že jsou velice kvalitní, na rozdíl od koženky nenesou stopy opotřebení, navíc milí a ochotní prodejci, kteří poradí a dokonce iniciativně opraví malé drobnosti. Mohu jen doporučit.
1/13 Další
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím