Kontakt Zboží
Hodnocení: (181) 100%
Nadšenci: 925
Aktivita: aktivní
Prodáno: 502
Registrace: 6.11.2016
Město: Srbsko
Stát: ČR

Hodnocení uživatele

  • Andráš / 19.6.2019
    Sukně je krásná, ještě "živější" než na fotografii. Balíček dorazil rychle, děkuji
  • mumira / 18.6.2019
    super sukně, děkuji :)
  • Peťula16 / 31.5.2019
    Nádherná sukně, ani jsem netušila že se stane moje neoblíbenější. Paní moc příjemná, nákup jen doporučuji.
  • lidva.v.92 / 28.5.2019
    Paní velice příjemná, ochotná a vstřícná. Sukně je krásná, přesně jako na fotce a dobře padne. Vřele prodejkyni doporučuji!
  • khudova / 22.5.2019
    Děkuji za krásnou sukni, krásný oboustranný tisk, mám několik látek z Gambie, ale potištěné jen z jedné strany. U zavinovací sukně se oboustranný tisk hodí.
  • AllArt / 22.5.2019
    Krásná, děkuji
  • Seagal / 13.5.2019
    Naprosto dokonalé! Zvlášť sukně z africké látky. Látka je nejen překrásně vzorovaná, ale i pevná a sukně díky tomu skvěle drží tvar! Perfektní komunikace s prodejcem a oceňuji možnost nákupu na dobírku. Spokojenost na 200%! :-) Nakoupila jsem tu podruhé a určitě ne naposled!
  • Rozkvetlá.vinted / 6.5.2019
    Vše skvělé! Úžasná paní a sukně také.Urcite doporučuji.
  • brcalovezelena / 25.4.2019
    Sukně je moc pěkná, děkuji!
  • cerrma / 25.4.2019
    Paní Zuzana byla velmi milá a ochotná, sukni ušila rychlostí blesku i přes to, že látku musela objednat. Vyhověla mi ve všem a teď nosím jednu z nejkrásnějších sukní, jakou jsem kdy měla. ♥️
  • Dasenda / 15.4.2019
    Děkuji za sukénku, dceta byla velmi spokojená.
  • kakao007 / 15.4.2019
    Zbozi vypada presne podle fotografie. Moc ocenuji rychle dodani. Dekuji a doporucuji.
  • lindah621 / 10.4.2019
    Děkuji za krásný kabát, je skvěle ušitý a padne jako ulitý!!!
  • Pavel Záruba / 9.4.2019
    Děkuji za krásný kousek do šatníku. Myslím si, že tohle nebyl poslední nákup, který jsem u Vás udělala.
  • bacula / 2.4.2019
    Dobrý večer, jsou služby pro něž hodnocení velmi spokojen je málo. Milá paní Zuzko to co jsem od Vás dostala za zboží je luxus. Sukně jsou přímo kouzelné. Musím pochválit v první řadě komunikaci, rychlost, zabalení, ušití. Těším se až si je budu moc vzít na sebe. Zde se nedá nedoporučit, zde je neskutečná radost nakupovat. Děkuji a klidný večer přeji Natalie
1/12 Další
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím