Kontakt Zboží
Hodnocení: (102) 99%
Nadšenci: 202
Aktivita: aktivní
Prodáno: 313
Registrace: 6.11.2009
Město: Praha 9
Stát: ČR

Hodnocení uživatele

  • asmera / 22.1.2020
    Děkuji!:-)
  • asmera / 22.1.2020
    Jako vždy všechno v pořádku, díky za ochotu a příjemnou komunikaci.
  • Handulka Bambulka / 14.12.2019
    Jsem víc jak spokojena,nádherně propracované dílo,které se dá perfektmě mosit a každý to obdivuje :-)za mě ***SUPER***
  • WhiteCrane / 11.12.2019
    Opravdu krásné zboží i skvělá komunikace s prodávající. Děkuji a velmi rád se budu vracet...
  • uBorůvky / 9.11.2019
    Mikča je opět naprosto senzační! Hned v den dodání byla "použitá" a od té doby je imrfut v permanenci. Terezko moc děkuju za originální kousky přímo na přání a rozhodně Váš krámek doporučuju♥
  • Dragonheart / 2.11.2019
    Dobrý den. Moje hodnocení vpodstatě již není nutné, protože se mi co se čučavých triček pro rodinu vždycky vybaví profil paní Terezie. Takže už zase jen Velké Děkuji:-). Všechno samozřejmě v naprostém pořádku a velká spokojenost. Martin
  • PetraKm / 21.10.2019
    Velká spokojenost, doporučuji
  • alves / 16.10.2019
    Tričko je krásné děkuji
  • katerinavoleska / 4.9.2019
    Opět spokojenost !
  • katerinavoleska / 4.9.2019
    Skvělá komunikace, doporučuji !
  • katerinavoleska / 4.9.2019
    Kalhoty jsou skvělé, mám jich již několik. Doporučuji !
  • čarodějka110 / 6.3.2019
    Úžasná mikina, skvělá prodávající. Vstřícná, milá, rychlá, ochotná. Mikča byla dárek pro vnuka a udělala mu velikou radost. Byl z ní úplně nadšený. Moc, moc děkuji a určitě doporučuji. Ráda se zase vrátím.
  • dada311 / 27.1.2019
    všechno o.k., moc děkuji
  • evelelinka / 25.1.2019
    Velká spokojenost, batůžek vypadá přesně jako na obrázku a je velmi precizně zpracován. Rychlé doručení a milá komunikace.
  • Foxik30 / 22.1.2019
    Terezko, děkuji za bezva batoh, zatím se mnou chodí jen do práce, ale v létě ho asi ze zad nesundám :-) Přeji krásné dny a mnoho úspěchu:-)
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím