Kontakt Zboží
Hodnocení: (3585) 100%
Nadšenci: 10391
Aktivita: aktivní
Prodáno: 12640
Registrace: 2.10.2009
Město: Ostrava Mariánské Hory
Stát: ČR

Hodnocení uživatele

  • mburicova / 13.1.2018
    Hezká taška, zamrzelo mě, že spodní cvočky po měsíci odpadly.
  • Dobrý den, určitě nám kabelku zašlete na opravu. Je nám líto vzniklé situace, bohužel kovové komponenty nevyrábíme ale tašku vám rádi opravíme. Dara bags
  • persival / 15.6.2017
    Dnes dorazila druhá kabelka, také s cenovkou 2299,-, ač cena zde byla 2551,-.Přijde mi od prodejce hloupé, cenovku na kabelkách nechávat a popuzovat tak kupující a ještě si účtovat při takto drahém zboží poštovné.
  • Dobrý den, zboží primárně prodáváme ve své kamenné prodejně a na svých webových stránkách, které zde nemohu uvést protože bych porušila pravidla Fleru. Fler si účtuje provizi 11%, proto zde na fleru jsou ceny o tyto % navýšeny. Cenovku trhat nechceme, jelikož je na ni i údržba.
  • persival / 15.6.2017
    Je velmi zarážející, že kabelka dorazila i s cenovkou, na které byla napsaná cena ov íce než 200,-kč nižší, než za jakou jsem ji na Fler zakoupila
  • Dobrý den, zboží primárně prodáváme ve své kamenné prodejně a na svých webových stránkách, které zde nemohu uvést protože bych porušila pravidla Fleru. Fler si účtuje provizi 11%, proto zde na fleru jsou ceny o tyto % navýšeny. Cenovku trhat nechceme, jelikož je na ni i údržba.
  • luda100 / 17.5.2014
    Dodáno jinak vzorované než bylo uvedeno na fotografii - na to při nákupu nebylo upozorněno.
  • Dobrý den, vždy se snažíme,aby vzor odpovídal co nejpřesněji. K mírnému posunutí vzoru při ruční výrobě někdy dochází, to nelze vyloučit. Snad vám peněženka dělá radost i tak. Hezký den přejeme, za Darabags Radka
  • janinka2222 / 21.3.2014
    Děkuji za krásné kabelky :)! I když jedna přišla s jiným vzorem, než jsem si objednala..
  • passione / 1.2.2014
    bohuzel po 10dnech mi napsali, ze vubec nemaji latku, kterou jsem si vybrala.
  • Faaabien / 18.1.2014
    Vse probehlo v poradku, jen trosku zklamani z pouzite latky, na fotce vypadala mnohem lepe :-/ Jinak spokojenost, urcite jeste nejakou kabelku objednam.
  • Děkujeme za hodnocení,jsme rád,a že jste spokojená. Látka podlenás zcela odpovídá fotografii, tak možná máte jiné nastavení monitoru. Těší nás, že nám zachováte přízeň. Radka
  • clucia / 19.12.2013
    Děkuji
  • rrybova / 11.12.2013
    Kabelka je krásná, ale neochota a nevstřícnost ze strany prodejce mne velmi zklamala. Když jsem měla dotaz ohledně dodání zboží, tak paní zareagovala až na urgenci mé druhé zprávy, když jsem zjistila, že prodejce má prodejnu, chtěla jsem vědět zda je možné zaslat kabelku do obchodu, prodejce mi sdělil, že je již faktura vystavena, ale klidně zboží do obchodu zašle, ale poštovné se bude účtovat stejně. Jsem velmi zklamná z tohoto jednání, protože bych očekávala, že v dnešní době si prodejci budou zákazníků více vážit. Já už zde rozhodně nakupovat nebudu. Mám pocit, že paní má asi hodně zákazníků a nevadí jí že o zákazníky přichází.
  • Dobrý den, mrzí nás, že nejste spokojená. Denně řešíme desítky změn v objednávkách a snažíme se zákaznicím vyjít maximálně vstříc. Každá taková změna nás stojí spoustu administrativy a v tomto předvánočním čase je těchto změn už pomalu nad naše síly. Přesto odpovídáme na každou zprávu i dotaz a vždy požadavky našich zákaznic řešíme. Postupně. Jsme maximálně vstřícní, ale bohužel jsme pořád jen lidi a máme také své hranice a možnosti. Děkujeme za pochopení a omlouváme se, pokud jste snad cítila příkoří. Za Darabags/ Radka
  • svarcovka / 4.7.2013
    vzhledem k ceně kabelky jsem očekávala perfektní provedení. látka je celkem obyčejná, vnitřní poutko z levného tkalounku a na popruhu nezačištěný šev...
  • Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Odvedli jsme nejlepší práci, jakou umíme, troufáme si říct, že i popruh máme ušit profesionálně, bohužel ,některé věci nelze technicky ručně realizovat, takže proto třeba ten šev. Tkaloun nám přišel praktický, ale můžeme zkusit vymyslet něco jiného, děkujeme za podnět. Za kvalitou látky si stojíme, takovou látku prostě v Čechách ani neseženete, proto ji dovážíme. Jedná se o látku s pevnou, hustou osnovou i stálobarevnostním aspektem. Netušíme, jakou látku si tedy představujete, ale budme rádi za každý konstruktivní podnět. Darabags/ Radka
  • Vajnarová / 23.4.2013
    Zboží velmi pěkné. Prodejce komunikuje až po výzvě.
  • Dobrý den, denně vyřizujeme desítky dotazů a požadavků našich zákaznic. Není v našich silách,ani organizačních schopnostech informovat zákazníka o průběhu šití tašky bez toho, aby se nejprve optal. Tašky šijeme postupně a veškeré objednávky plníme co nejdříve. Rovněž dotazy řešíme všechny. Těší nás, že se vám kabelka líbí.
  • horka.jaja / 19.4.2013
    zatím nevím,ještě to nebylo dodáno
  • Ivanka30 / 22.3.2013
    Děkuji za včasné dodání. Kabelka se mi líbí,jen mě zklamala její barva. Na fotce je mnohem světlejší,veselejší. Jinak nemám co vytknout,dobře odvedená práce.
  • hana.kratejlova / 18.3.2013
    I přes to, že jsem kabelku vracela, proběhlo vše celkem hladce. Objednávala jsem jinou, s tou jsem spokojena. Hanka
  • Grosmanka / 30.1.2013
    Náhrada jelínků za jinou barvu plus bonus v podobě taštičky. Ve finále dorazila jiná barva,než byla nabízená. (Béžoví jelínci s šedou koženkou putovali do dobrých rukou jako dárek.) Na druhou stranu, možnosti vrácení peněz jsem nevyužila.
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím