Kontakt Zboží
Hodnocení: (341) 100%
Nadšenci: 2088
Aktivita: aktivní
Prodáno: 3592
Registrace: 15.1.2015
Město: Třeboň
Stát: ČR

Hodnocení uživatele

  • Dzunginka / 14.10.2019
    Důvodem, proč píši toto hodnocení dřív je, abych na něj nezapomněla stejně, jako minule. Práce lidí z hravokáda si totiž nezaslouží být zapomenuta. Pečlivost s jakou vyrábí krásné dřevěné hračky, a radost, jakou jimi rozdávájí dětem kolem nás zapomenuta být nesmí! Jsou to milí a vstřícní lidé, kteří odvádí svou práci skutečně precizně. Přeji Hravokádu mnoho příjemných a stálých zákazníků, kteří si budou vážit jejich práce. A rozhodně všem DOPORUČUJI nahlédnout do jejich dřevěného obchůdku ;)
  • esme5 / 12.10.2019
    naprosto vynikající a pečlivě provedené, Ráda doporučuji všem.
  • Radusl / 7.10.2019
    Moc děkuji a rozhodně doporučuji! Myslím, že jsem nenakupovala naposledy. Milá komunikace a ochota poradit. Věci jsou dělané s láskou a tomu moc fandím. Recenzi píšu trochu s odstupem a syn si traktůrkem hraje moc rád. Kytičku jsme darovali a udělala také velikou radost.
  • borntolive / 26.9.2019
    Můj druhý nákup. Skvělá zábava a zároveň "učení" pro děti. Komunikace i dodání bleskové. Moc děkuji.
  • Mysliiková / 17.9.2019
    Velmi děkuji a doporučuji!
  • majenka7 / 30.7.2019
    Milá komunikace, velmi rychle odeslání. Ptáček je krásný. Moc děkuji!
  • Mmagdalena / 22.7.2019
    Super věcičky pro naše holčičky. U sudoku výborně relaxuju. Díky. Čížková
  • zenazena / 22.7.2019
    Velice děkuji za vstřícnost a rychlost dodání. Jsem opět velice spokojená. Vřele doporučuji
  • zuzarakoska / 17.7.2019
    rychlá komunikace, ale hlavně skvělé výrobky, milujou je všechny dětské návštěvy, díky
  • AlenkaHalenka / 10.7.2019
    Mockrát děkuji za rychlé poslání. Kamarádky dcerka měla radost z dárečku. Alena
  • alka007 / 21.6.2019
    Krásná zábava, dekuji
  • terina.earth / 18.6.2019
    spokojená
  • terezao / 17.6.2019
    Ve všem vychází vstříc, rychlá a bezproblémová komunikace a k tomu krásné výrobky - super!:-) Doporučuji!
  • terezao / 17.6.2019
    Ve všem vychází vstříc, rychlá a bezproblémová komunikace a k tomu krásné výrobky - super!:-) Doporučuji!
  • nety / 7.6.2019
    Hra je velmi pěkná a dobře mi slouží, dnes bavila jednoho desetiletého kluka tak jako ještě žádná jiná. Díky
1/23 Další
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím