Kontakt Zboží
Hodnocení: (144) 100%
Nadšenci: 481
Aktivita: aktivní
Prodáno: 844
Registrace: 12.1.2015
Město: Plzeň
Stát: ČR
UPOZORNĚNÍ-vzhledem k prázdninovému režimu a dovolené (9.-20.7.) budou dodací termíny delší, DĚKUJI ZA POCHOPENÍ. Milí zákazníci, pokud potřebujete jiný rozměr, barvu nebo budete mít jiné přání, kontaktujte mne... více »

Hodnocení uživatele

  • kavalirka / 26.1.2019
    pěkná práce, doporučuji
  • Sheronek90 / 25.1.2019
    Naprosto krásné zpracování. Moc a moc děkuji a doporučuji :)
  • tereza.rubesova / 23.12.2018
    spokojenost :)
  • katjushe / 14.12.2018
    Krásné, moc děkuji!
  • aannaaiirrddaa / 5.12.2018
    Krásné zboží, vše v pořádku.
  • Kofolam / 2.12.2018
    Moc děkuji za obchod. Zboží mi paní Lenka udělala na přání a povedlo se na 100%.
  • denisa.kozakova / 22.11.2018
    doporučuji :-)
  • Lilu88 / 22.11.2018
    Deka je naprosto úžasná, pečlivě ušitá, jedním slovem NÁDHERA ♥️ Myslím, že stojí za to, si na tuhle parádu počkat
  • t.petulka / 10.11.2018
    Paní Lenka je velice šikovná, zručná a milá. Objednávka proběhla na jedničku. Zboží je nádherné, precizně a s láskou ušité. Všem spolupráci vřele doporučuji :) A já jsem určitě nekupovala naposledy!
  • kaliopa / 9.11.2018
    Vsechno v poradku, muzu jenom doporucit!
  • Ulik / 18.10.2018
    Děkuji moc paní Lence za úžasný mantinel do postele. Moc příjemná komunikace i bezproblémové vše ostatní.
  • Merybery1 / 16.10.2018
    Krásná deka, synovi se hned zalíbila-:) je moc hezky ušitá, přišla krásně zabalená a voňavá. Moc děkujeme, časem určitě doplníme další kousky do výbavy!
  • Linza / 29.8.2018
    Hodnocení naprosto pozitivní, ochotný přístup, možná domluva snad na všem, včetně znovu poslání a nefunkčnosti pošty. Polštářek je opravdu nádherný, precizně ušitý, těším se, až ho věnujeme jako dárek.Děkuji!
  • Lenka Batková / 24.8.2018
    Deka i dětské povlečení, které jsme u paní Kučerové vybrali, jsou skutečně nejen moc hezké a nápadité, ale obojí je i skutečně precizně provedené a hezky dárkově zabalené. Malá Anetka už se na patchworkové hrací dece zabydlela :) Určitě brzy znovu rádi nakoupíme. Děkujeme a přejeme hodně nápadů, radosti z tvoření i spokojených zákazníků!
  • markeet. / 16.8.2018
    Krásné, pečlivě zhotovené z kvalitních látek, vše bez problémů :-)děkuji a doporučuji
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím