Kontakt Zboží
Hodnocení: (164) 100%
Nadšenci: 205
Aktivita: aktivní
Prodáno: 751
Registrace: 8.9.2009
Město: Pacov
Stát: ČR

Hodnocení uživatele

  • Gapa / 7.11.2019
    Děkuji, kvalitní, hezké.
  • gowan / 17.5.2019
    Ponožky od Mišudky uz mam 2x po dvou parech. Muzu jen pochvalit. Jsou super, mekke, teple jako od babičky. Objednavky byly vyrizeny obe vcas. Spokojenost. Míša
  • Sylva Musilová / 10.5.2019
    Nádherné rukavice! Děkuji moc za ochotu a vstřícnost. Doporučuji!
  • Sylva Musilová / 3.11.2018
    Krásné rukavice, milá komunikace. Děkuji za ochotu a vstřícnost. Doporučuji!
  • blanek / 1.11.2018
    Jako od babičky. Moc děkuji a všem určitě doporučuji.
  • gowan / 16.10.2018
    Super ponožky! Dobře sedí a navic jemně masírují nohy. Fakt jako od maminky. Dobrý nákup.
  • Sylva Musilová / 9.10.2018
    Krásné rukavice! Skvělá domluva, pečlivé zhotovení, bleskové zaslání. Děkuji. Doporučuji!
  • Šťastnážena / 21.9.2018
    Dokonalé
  • jbha / 9.12.2017
    Nádherné a úžasně teplé, doporučuji
  • Blanka 59 / 23.11.2017
    Vše je v pořádku. Čepice je podle mých představ,děkuji.
  • evadejmkova / 21.11.2017
    Velmi dekuji za krasne rukavicky
  • nosalka / 17.10.2017
    moc pěkné a teploučké
  • petawei / 15.10.2017
    Bezvadná domluva, zboží naprosto dle požadavku a představ
  • Jana Maiksnar / 6.10.2017
    Pěkná práce, ale bohužel ponožky nesplňují popis, že by nekousaly, jsou z celkem drsné příze a i po vyprání v aviváži se to mnoho nezlepšilo. Oceňuji rychlost dodání.
  • je mi moc líto, že ponožky nesplňují vaše požadavky, noste je navrch na tenké běžné ponožky, nenoste je na holé nohy - jako já .Jestli to pomůže, abych si u vás zlepšila dojem, tak mi je vraťte, pokud je nenosíte a já vám vrátím peníze a vy zrušíte špatné ohodnocení - Marie
  • mahynka / 18.9.2017
    Super extra giga spokojen. :-) Děkuji za poctivé ponožky, měly být na Vánoce pro blízké, ale po vyzkoušení je nedáme, už si všichni hřejeme nožky a nejspíš u Vás příští měsíc opět nakoupíme.
1/11 Další
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím