Kontakt Zboží
Hodnocení: (45) 98%
Nadšenci: 689
Aktivita: aktivní
Prodáno: 288
Registrace: 1.10.2014
Město: Vyškov
Stát: ČR
Mílí zákazníci, pokud vás zaujala některá z již prodaných broží, nezoufejte, zkuste mi napsat, možná mám podobnou na skladě :-)

Hodnocení uživatele

  • Teriss28 / 27.11.2019
    Skvělé brože, jsem nadšená! Doporučuji.
  • Vanickova6 / 5.9.2019
    Super brože. Děkuji :-)
  • Jitka Č. / 22.1.2019
    děkuji a doporučuji!
  • jannula / 3.12.2018
    Super, dnes přišlo, děkuji!
  • becki / 20.11.2018
    Vyjimecne jednani, rychle dodani, uzasne provedeni, dekuji!
  • vonmenclova / 12.4.2018
    Dobré.
  • Klára Hálová / 24.2.2018
    Vše přišlo včas, oceňuji ochotu rychle řešit. Navenek moc hezké a fakt cool, ale zevnitř všechny tři "bubliny" docela opatlané od lepidla. Je to škoda, ale naštěstí to zvenku nebude vidět... Jako dárek je to ale trochu nepříjemné.
  • Omlouvám se, podkud bylo lepidlo příliš roztahané kolem brožového můstku na rubové straně brože, příště si na to dám pozor. Pokud je ale lepidlo nanesené částečné i kolem brožového můstku, nejen pod ním, můstek lépe drží. Děkuji za zpětnou vazbu.
  • Juliett / 14.2.2018
    Moc děkuji za obchůdek a ostatním ráda doporučuji :)
  • siga / 5.12.2017
    zbozi zcela odpovida popisu, vse je o.k.
  • aijnna / 18.11.2017
    Brože sem si objefnala ať mi paní vyrobí, ale mají jiný tvar než všechny ostatní v její nabídce!Prostě se mi nelíbí!Tak sem objednavku zrušila, i když mi to trvalo přez tyden, protože sem se rozmyšlela jestli si je vzít i když se mi tak uplně nelíbí. Pak sem si řekla že za 500 si nebudu kupovat něco co se mi nelíbí! Paní mi za to udělila dost hnusny hodnocení!! Dokonce si vymyšli že se mi nelíbila barva broží,což není pravda, a vubec nepíše pravdu. Tak ji za hodnocení moc děkuju!
  • Někdy je třeba udělit pravdivé hodnocení nesolidnímu zákazníkovi, pro varování ostatních prodejců. Kéž by někdo varoval mě. Každá brož zde má odlišný tvar. Objednávku jsem zrušila, když po 14dnech nezaplacení vytvořila novou a o původní neměla zájem. Brože vracím do prodeje. Pro dobrotu na žebrotu.
  • cufi22 / 11.10.2017
    Děkuji za nádhernou brož. Jsem moc spokojená.
  • tintin / 20.9.2017
    Mohu jen doporučit. Krásné zboží, rychlé, vstřícné a solidní jednání. Kristina
  • Petýtek / 5.9.2017
    Maximální spokojenost!!!
  • Paskalina / 27.8.2017
    skvělé :-)
  • adriaanna / 26.7.2017
    Děkuji mnohokrát.
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím