Kontakt Zboží
Hodnocení: (57) 100%
Nadšenci: 251
Aktivita: aktivní
Prodáno: 146
Registrace: 20.7.2014
Město: Žďár nad Sázavou
Stát: ČR

Hodnocení uživatele

  • Ivickas / 16.6.2018
    Všem doporučuji nádherné kabelky už mám 2 a jeden batoh jsem moc spokojená a budu se vracet
  • vmech / 17.5.2018
    Kabelky super, jsem unešena hlavně z té barevné..., již se těším na venčení... :)
  • astarte_ / 2.5.2018
    Baťůžek je dobře a pečlivě ušitý s vypracovanými detaily.
  • Zakyss / 6.3.2018
    Kabelka je skvělá. Uvnitř výborně propracovaná i se 4mi kapsami. Jsem moc spokojená. Děkuji!
  • iva.sen / 24.11.2017
    Baťůžek nádherný, naprostá spokojenost!
  • erisek72 / 17.10.2017
    velmi děkuji za nádhernou peněženku, ráda zde u milé paní nakupuji a vřele doporuuji
  • d.provaz / 6.10.2017
    Nádhera! :-D Pečlivě ušitá, materiál příjemný na omak, uvnitř ksarabinka na klíče. Komunikace s prodejcem naprosto ok.
  • matelko / 15.9.2017
    Uzasny batuzek, krasne usity, presne jak na obrazku.
  • DoveJa / 23.8.2017
    Vše proběhlo v pořádku, dokonce batoh dorazil dříve než jsem čekala :D Provedení kvalitní. Spokojenost :) Doporučuju :)
  • erisek72 / 27.7.2017
    bože, ten baťůžek je tak krásný, ta koženka je hezčí než klasická kůže, no je vymazlený. Vřele doporučuji a já určitě zase podlehnu a koupím si další kousek do své sbírky :)
  • lenka.trachtova / 23.7.2017
    Děkuji za krásný batůžek!
  • polybo / 10.7.2017
    Kabela je moc pěkná. Jsem spokojená. Doporučuji.
  • IvoneP. / 11.4.2017
    Krásná kabelka, kvalitně ušitá. Doporučuji! A děkuji! :-)
  • Sonny.NN / 5.4.2017
    Opět: maximální spokojenost. Desana je skvělá, má pro tašky obrovský cit a její práce je precizní, je v ní znát chuť a nadšení. DĚKUJI, maximálně doporučuji!
  • Sonny.NN / 5.4.2017
    Škoda, že neexistuje v hodnocení více možností, protože já jsem MAXIMÁLNĚ SPOKOJENÁ. Desanino zboží nemá jedinou chybu, je precizně vyrobené, s láskou a chutí. Peneženka na přání, vymazlená, báječná... DĚKUJI!!!