Kontakt Zboží
Hodnocení: (46) 98%
Nadšenci: 300
Aktivita: aktivní
Prodáno: 72
Registrace: 18.7.2009
Město: Plzeň
Stát: ČR

Hodnocení uživatele

  • arretka / 27.6.2014
    Komunikace skvělá, šatky překrááásné!!! Doporučuji!
  • pavlasvr / 31.10.2013
    Hrošík přišel obratem, je suprový, děkuji :)
  • Juty / 8.9.2013
    Kouzelný domeček, pro radost a kreativní hraní.
  • Markéta Raušová / 21.6.2013
    Pěkně vypracované,originální dopněk.Díky*
  • cayen / 17.4.2013
    Překrásná hračka, která slouží jako polštářek. Jsem nadšena a po právu UM opravdu umí. Velký dík.
  • cayen / 17.4.2013
    Překrásný polštářek a hračka zároveň. Precizní zpracování. Moc chválím super nápad.
  • leia11 / 8.4.2013
    domeček je nádherný, původně pro neteř, ale asi si ho nechám pro své vlastní děti:)))) opravdu krásnější jak na obrázku. jinak paní velice vstřícná, vše proběhlo v pořádku
  • Jipa / 15.2.2013
    Velký dík za krásnou ložní soupravu a za rychlé odeslání. Všem doporučuji nákup u Vás!!!
  • V-Renkaa / 23.10.2012
    Super spolupráce s prodejcem. Zboží došlo v pořádku. Tašičky jsou naprosto úžasné! Tohoto prodejce mohu všem jen doporučit! :) Nádhera!
  • Twigi / 11.9.2012
    krásne, farebné, vypracované, doporučujem
  • Sole / 17.8.2012
    Moc děkuji za krásné pouzdro! Je moc pěkně zpracované :)
  • blechová / 29.5.2012
    Katastrofa. Plastové dílky bez závěsu, které si zákazník složí za pět minut, výrobní cenu si ani netroufám odhadnout, možná i jen pár desítek korun, rozhodně cena neodpovídá kvalitě ani nápadu ani vzhledu. Nedoporučuji nikomu.
  • Dobrý den paní Blechová,
    až dnes jsem si povšimla Vašeho negativního hodnocení. Myslím, že jste si u mne objednala 1 ložní soupravičku v bleděmodré barvě. Souprava nemá žádné plastové dílky, které hodnotíte negativně. Prosím o vysvětlení. Přijde mi, že jste poslala hodnocení jiného zboží jiného dodavatele na můj profil. Děkuji za vysvětlení. Záhoříková
  • ridina / 15.5.2012
    Opravdu moc krásné zboží, s radostí doporučuji!
  • handa na vodu / 31.1.2012
    Vše ok.
  • ivasvo / 11.6.2011
    Šaty jsou nádherné, děkuji :-)
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím