Kontakt Zboží
Hodnocení: (41) 100%
Nadšenci: 470
Aktivita: aktivní
Prodáno: 214
Registrace: 19.1.2014
Město: Tisovec
Stát: Slovensko
Pre české zákazníčky je k dispozícii Fio účet pre bezplatnú zahraničnú platbu. Vecičky, ktoré nie sú skladom začínam háčkovať z bezpečnostných dôvodov až po prijatí platby. Ďakujem za pochopenie.

Hodnocení uživatele

  • Helena II / 6.1.2020
    výborná komunikace, zboží je hrubšího ražení než jsem si myslela, ale děkuji za něj i za hodnocení
  • MALA LAMA / 1.1.2020
    Krásné. Děkuji.
  • BLAK / 19.12.2019
    Pekne zpracovany puf.
  • magdalena.homolkova / 17.12.2019
    Výborná a bezproblémová komunikace, velmi rychlá domluva. Děkuji ještě jednou.
  • fajkusol / 4.11.2019
    Děkuji za vytvoření krásných pufů a polštářků dle mého přání, milou a trpělivou komunikaci, úžasně zabalený balík a velkorysý dárek navrch. Z nákupu mám velkou radost.
  • tesilka / 25.10.2019
    Děkuji za krásný kobereček a prostírání. Už zdobí obývák. Máte šikovné ruce :-).
  • kyblice / 2.9.2019
    Vše na 100% - komunikace, vyřízení i výrobek! Krásná práce!
  • binhelena / 30.5.2019
    Paní ochotná,ve všem vyšla vstříc.Výrobky jsou krásné,precizně udělané.
  • januna09 / 29.5.2019
    Maximální spokojenost s překrásnými košíčky a pufíkem :-) Vše uháčkováno přesně dle domluvy. Pufíček slouží i jako stoleček, bubínek, či po něm mimino jen tak různě šlape, tedy pufíčkuje ;-) Komunikace byla skvělá, doručení zboží naprosto bez problémů. Našetřím a objednám další :-) Moc děkuji a vřele doporučuji!
  • akea / 27.5.2019
    Děkuji.Vše v pořádku.
  • Anette Dreamcatchers / 10.5.2019
    Moc pěkná práce, milá prodávající, rychlá komunikace, ale hlavně.. moc překrásné ♥
  • Paja500 / 24.4.2019
    se stoličkou jsem velmi spokojená, barva odpovídá fotce a krásně oživuje můj byt.
  • gabi260 / 18.3.2019
    Krásné, děkuji :)
  • pikousik / 13.3.2019
    Taburet je naprosto úžasný ♥. Moc děkuji za něj i za dáreček. Určitě doporučuji.
  • binhelena / 23.12.2018
    Paní byla moc ochotná a ve všem mi vyšla vstříc.
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím