Kontakt Zboží
Hodnocení: (1382) 100%
Nadšenci: 2461
Aktivita: aktivní
Prodáno: 2228
Registrace: 3.3.2009
Město: Proboštov
Stát: ČR

Hodnocení uživatele

  • miaooo / 15.11.2019
    Kabelka je velmi pěkně a pečlivě ušitá nejen zvenku, ale i zevnitř. výborná komunikace s prodejcem, velice rychlé doručení, naprostá spokojenost. rozhodně doporučuji k nákupům!! :) ještě jednou děkuji
  • longina / 15.11.2019
    Obratem odeslaná. Krásná, praktická. Odzkoušeno na minulých nákupech...vydrží hodně dlouho. Děkuji a doporučuji všem.
  • Dobrá / 14.11.2019
    Výborná komunikace. Obratem posláno.
  • calvin / 11.11.2019
    Krásné zboží absolutní spokojenost
  • veraa / 4.11.2019
    Krásný pásek a udělal velikou radost. Děkuji.
  • tvopradost / 18.10.2019
    Děkuji za hezkou klíčenku, udělala radost! Moc ráda doporučuji prodejce ostatním.
  • Jolanica / 10.10.2019
    Opět originální, krásná voňavá kabelka! Děkuji
  • Jolanica / 2.10.2019
    Kabelka nádherná, jsem naprosto spokojená!
  • makiko / 1.10.2019
    děkuji za krásné pouzdro pro tchýni, opět spokojenost. krásný podzim. marky
  • Kaisha / 4.9.2019
    A je to tu! Neuvěřitelná rychlost! Kabelka prostě božská! Krásné zpracování, ve vnitře je úplně luxusní, úžasně voní kůží! Doufám, že bude dlouho sloužit.
  • Lenuchacha / 29.8.2019
    Žila jsem v domění, že jsem hodnocení dávno zaslala. Ale koukám, že ne, což mne mrzí... Kabelka je parádní! Ještě jednou moc děkuji!
  • Alexandra39 / 24.8.2019
    Kabela je nádherná, prostorná takže jsem velmi spokojená
  • Alexandra39 / 24.8.2019
    Špičková práce velká spokojenost
  • Kachnivec / 12.8.2019
    Skvělá komunikace, exkluzivní zboží...co víc si přát. Palec nahoru a spoustu spokojených klientů!
  • lonewolf / 25.7.2019
    Motýlková kabelka je úžasná, moc děkuji
1/93 Další
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím