Kontakt Zboží
Hodnocení: (335) 100%
Nadšenci: 876
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1321
Registrace: 12.6.2012
Město: Borová Lada
Stát: ČR

Hodnocení uživatele

  • Kamčice / 10.10.2018
    Doporučuji. Vše rychle a v pořádku vyřízeno.
  • andriiis / 21.9.2018
    Spinkacek je uzasny, velka rychlost nakupu, zaslani, moc dekuji.
  • Foji / 17.9.2018
    Bezproblémový nákup i komunikace. Radost nakupovat.
  • zmalechaloupky / 26.7.2018
    Krásné ubrousky jsem moc spokojená :-)
  • Eva Mužíková / 7.7.2018
    vše na jedničku, moc děkuji :-)
  • AndryP / 8.6.2018
    Krásné zboží, precizní provedení, příjemné materiály a velká ochota nejen při výběru na přání. Nákup mohu jen doporučit.
  • Loisaa / 17.5.2018
    Veliká spokojenost. Zboží odpovídá popisu a bylo doručeno velmi rychle. Ráda doporučuji!
  • OrendaBlu / 30.4.2018
    Moc děkuji za skvělé pásky. Kluci jsou spokojení. Skvělá domluva, bleskurychle doručeno.Ráda doporučuji :-))
  • maggie.n / 26.4.2018
    krásné zboží a rychlé dodání. děkuji.
  • merlijn / 29.3.2018
    Rozhodně doporučuji.
  • valivali / 27.3.2018
    Brindáčky a turecké kalhoty super, jen u těch kalhot by malá potřebovala širší konce nohaviček, asi má "objemnější" kotníčky :D
  • LukovskaV / 22.3.2018
    Krásné legíny, kvalitní materiál. Zasílala jsem pouze délku a padnou jako ulité:-) Děkuji a doporučuji!
  • HelčaSt / 2.3.2018
    Dodatečně přidávám hodnocení. S nákrčníkem jsme moc spokojeni - je slušivý, materiálově velmi příjemný a vhodný i pro velmi chladné dny. Oceňuji i rychlé zhotovení a dodání i přesto, že jsem objednávala v hektické předvánoční době (objednávala jsem menší velikost, která nebyla skladem). Děkujeme!
  • ctvrteckovaalena / 28.2.2018
    Minky je skvělý materiál :-) děkuji
  • girl.or.element / 15.2.2018
    Vše OK, děkuji :)
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím