Kontakt Zboží
Hodnocení: (381) 99%
Nadšenci: 2565
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1732
Registrace: 20.3.2012
Město: Rokytá
Stát: ČR

Hodnocení uživatele

  • slavkaleon / 12.6.2019
    Ďakujem pekne, všetko OK, rýchle dodanie, som spokojná, pančuchy super :-)
  • RozAl / 23.5.2019
    Nádhera, skvělé a rychlé dodání. Děkuji
  • neunenka / 23.4.2019
    Silonky jsou sice pěkné, ale docela byly cítit kouřem či něčím podobným, když dorazily, plus jsem místo sněhových mravenců dostala pavouky, z čehož jsem nebyla úplně nadšená, protože pavouky moc nemusím. Škoda obého.
  • Za kouř se omlouvám, občas zapomenu pučocháče v místnosti, kde se kouří a i když je pak ještě větrám a voním, tak citlivější lidé kouř ucítí, ale ohledně mravenců se nemusíte bát, protože pavouci mají osm nožiček, mravenci šest :)
  • mar.dol.ka / 15.4.2019
    Punčošky jsou krásné, děkuji!
  • shias / 5.4.2019
    Velmi spokojen
  • xmall12 / 11.3.2019
    díky, je to dárek, tak doufám, že se budou punčošky líbit jako mě
  • mravenec25 / 16.12.2018
    Punčocháče jsou pěkné, trochu delší dodání, ale to se dá pochopit, navíc je tu u zboží uvedeno. Ale jsem na rozpacích, když jsem punčochy rozbalila (jedny byly pro mě, druhé jako dárek), páchly po cigaretovém kouři, nevím zda tak nesmrdí ta barva (malba) nebo cigarety. Je to dost nepříjemné, já tento zápach opravdu nemám ráda. Ty druhé punčochy budu muset vyprat, abych je mohla darovat. Nerada dávám takovéto hodnocení, ale smrad je smrad...
  • EvaJ / 14.12.2018
    Balíček přišel vpořádku, děkuji !
  • Te.de / 5.12.2018
    bezproblémový nákup, děkuji
  • byl.ida / 28.11.2018
    Profesionální přístup. Rychlé dodání. Já jsem velmi spokojená.
  • slniecko13 / 25.6.2018
    ...ked dostanete pancuchace, ktore su natrhnute... date vediet spatnu vazbu predajcovi, on to ignoruje... mi nepripada uplne seriozne... skoda... kedze pravidelne hladam a zhanam atypicke pancuchace... skoda, ale nie pre mna... Ocenila by som zaslanie neposkodenych gratis! JD
  • Ach jo, když někdo chce prudit, tak prudí a prudí a prudí...
  • verousek93 / 16.6.2018
    Punčocháčky jsou moc krásné, příjemné a kvalitní. Obchod bez problémů, moc děkuji :)
  • Werta / 22.5.2018
    vpořádku
  • Petit Art / 13.4.2018
    Mockrát děkuji za rychlost. A punčošky jsou parádní :D
  • MarketNedBar / 23.3.2018
    krásné - děkuji
1/26 Další
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím