Kontakt Zboží
Hodnocení: (154) 100%
Nadšenci: 524
Aktivita: aktivní
Prodáno: 865
Registrace: 10.12.2011
Město: Česká Lípa
Stát: ČR

Hodnocení uživatele

  • andělika / 23.2.2018
    Moc děkuji a doporučuji :).
  • SleSil / 13.2.2018
    Vse v poradku, dekuji
  • lenka.rajnetova / 25.1.2018
    vše v naprostém pořádku, vyšli mi vstříc s odesláním. Děkuji a doporučuji
  • Helena II / 22.12.2017
    precizní a velmi jemná práce očko jako očko, rychlé doručení. DOPORUČUJI
  • Jitka.Jana / 10.12.2017
    Hezké provedení, rychlé dodání. Děkuji
  • Bloody Jane / 23.10.2017
    Omlouvám se za pozdní hodnocení. Růženec je krásný, opravdu pečlivě vyrobený. Paní velmi příjemná. Děkuji za obchod a milé jednání.
  • Radix / 19.10.2017
    Spokojenost s nákupem. Děkuji
  • Sharky / 31.8.2017
    beruščin kostýmek je velmi krásný a funkční
  • tonka_2011 / 11.8.2017
    jsem spokojena na 100%
  • ksanda4 / 14.7.2017
    Velice děkuji, rouška je nádherná!
  • Tirbová / 1.6.2017
    Perfektní komunikace, kostým ušitý kvalitně a rychlé zaslání... radost nakupovat a všem vás 100% doporučuji :-)
  • baroko / 10.5.2017
    Naprostá spokojenost! Oceňuji smysl pro detail a precizně odvedenou práci. Nádhera. Vřele doporučuji!
  • fidlátko / 29.4.2017
    Píšu sice s malým zpožděním, ale o to krásnější hodnocení udělím:-D. Kostýmy byly pečlivě ušity a skvěle padnoucí,proto tu nejvyšší známku dám a ráda se zas někdy vrátím k vám.Ocenila jsem také vaše milé a příjemné jednání, rychlost dodání, prostě máte talent a nadání.Ještě jednou mnohokráte děkuji
  • Helena II / 19.4.2017
    růžence jsou precizní a k nim praktický plátěný pytliček moc fajn
  • Alkmaion / 4.4.2017
    Děkuji za krásné velikonoční motivy. Zásilka mi byla dodána rychle a bez jakýchkoli problémů. Všem doporučuji :-))
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím