Kontakt Zboží
Hodnocení: (26) 100%
Nadšenci: 311
Aktivita: aktivní
Prodáno: 93
Registrace: 19.9.2011
Město: Martin
Stát: Slovensko

Hodnocení uživatele

  • Jaňulidlo / 4.2.2019
    Krásná mandala. Kvalitní, pečlivé zpracování. Děkuji a doporučuji.
  • JanaZemanová / 19.11.2018
    Vše v naprostém pořádku. Děkuji a velice ráda doporučuji nákup v tomto obchůdku:)
  • Drakouš / 18.1.2018
    Mandala dorazila naprosto v pořádku. Je opravdu krásná, moc se mi líbí. Velice kladně hodnotím komunikaci s prodejcem, která byla opravdu vstřícná a milá. Obchod proběhl naprosto bez komplikací k mé velké spokojenost.
  • mandalyodsrdce / 3.12.2017
    Mandaly jsou překrásné.
  • JanaZemanová / 14.9.2017
    Paní Vierka je moc hodná, příjemná a starostlivá osůbka. Mandalky, které jsem si objednala jsou ve skutečnosti ještě krásnější než na fotografii. Nákup zde mohu Vám všem jen doporučit.
  • nellisek / 10.3.2017
    krásná
  • liskulka123 / 8.8.2016
    Mandaly jsou ještě krásnější ve skutečnosti, příjemná komunikace, paní je starostlivá, vše pečlivě zabalené a vše proběhlo rychle a jednoduše.
  • s168 / 19.5.2016
    Precizní spolupráce. Doporučuji.
  • kotoro / 24.9.2015
    Krásná práce! Děkuji.
  • Nicol Charvátová / 30.4.2015
    Jsem moc spokojená. Přenádherná mandala !!!
  • miguelmiguel4 / 21.2.2015
    Já se určitě připojuji ke kladnému hodnocení a jednou se snad s paní Vierkou poznám osobně, moc děkuji za čas, který strávila na těchto skvostech.
  • ajvnka / 27.1.2015
    Milá a vstřícná komunikace, originální ruční malba, expres dodávka, návod k ošetření, doporučuji, max. spokojenost.
  • Ronja7 / 20.12.2014
    Nádherná mandala - došla v pořádku a je krásně zabalená. Děkuju :-)
  • nickLenka / 30.11.2014
    super, určitě doporučuji :)
  • Pesdon / 19.11.2014
    Nádherné mandaly!
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím