Kontakt Zboží
Hodnocení: (66) 100%
Nadšenci: 349
Aktivita: aktivní
Prodáno: 153
Registrace: 12.9.2011
Město: praha
Stát: ČR

Hodnocení uživatele

  • Andieee / 27.11.2019
    Skvělý pomocník pro nevěsty :) Kabelka malá tak akorát, pěkná, pevná a precizně zpracovaná!! :) Vleze se do ní, co vás napadne :) Doporučuji!
  • susi.sko / 5.1.2018
    Kabelka je krásná, rychlé zaslání, děkuji!
  • Katy scrap / 16.10.2017
    Vše v naprostém pořádku, díky za bleskové zaslání, všem doporučuji.
  • Helena Timanová / 29.9.2016
    Příjemce zboží dnes potvrdil jeho vysokou kvalitu i známku uměleckého ohodnocení. Já přidávám i nejvyšší známku prodejci za velmi dynamické obchodní jednání.
  • chocholienka / 31.5.2016
    Kabelka je nádherná, jsem nad míru spokojena :)
  • Coufík / 1.12.2015
    Vše o,k, 8dherné zboží.
  • jv-alba / 17.7.2015
    Krásná kvalitní práce, milá komunikace a super rychlost, mohu jen doporučit :-)
  • tinas / 22.6.2015
    Psaníčko je ve skutečnosti ještě krásnější než na obrázku. Velmi rychlé doručení a moc příjemný obchod! Moc děkuji!!!
  • per-plex / 22.6.2015
    Převeliká spokojenost, kabelka je krásně ušitá a paní je velice vstřícná. Mohu jen doporučit!
  • Jarasta / 18.6.2015
    Dobrý den, děkuji za rychlé vyřízení objednávky, vše bylo v pořádku. Jana Kroupová
  • Čubikula / 16.6.2015
    Kabelka je krásná. Dorazila dle domluvy. Děkuji.
  • ericzka / 6.6.2015
    Skvělá komunikace, nádherná kabelka. Děkuji a těším se někdy příště :)
  • lh1234 / 21.4.2015
    Krásná práce. Určitě se k Vám vrátím.
  • watz / 12.3.2015
    Kabelka je moc krásná, přišla velmi rychle
  • k-a-t-h-e-r-i-n / 2.2.2015
    Velmi milá komunikace a maximální vstřícnost, rychlá výroba a poslání, zboží krásné a prefektní, vše na jedničku s hvězdičkou. Mnohokrát děkuji a všem vřele DOPORUČUJI!
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím