Kontakt Zboží
Hodnocení: (409) 100%
Nadšenci: 2388
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1069
Registrace: 17.5.2011
Město: Lhota Rapotina
Stát: ČR

Hodnocení uživatele

  • Kačaprajs / 7.12.2019
    Děkuji za krásnou sošku a super obchůdek. Jsem velice spokojená.
  • zebrona / 2.9.2019
    Krajkové kamínky jsou nádherné, děkuji za ochotu a všem ostatním mohu kouzelnou tvůrčí dílnu paní Zuzu jen doporučit.
  • evaar / 7.5.2019
    Opět krásná práce, mnohem krásnější než na fotce. Děkuji
  • Vova27 / 8.1.2019
    Doporučuji, andělka dorazila obratem, v pořádku a pečlivě zabalená. A je moc krásná, děkuji autorce :-)
  • Žbluňk / 6.1.2019
    Pozdě, ale přece (až teď jsem zjistila, že se mi hodnocení neodeslalo.) Vaše Andělka dělá už dávno radost, je nádherná. Přeji hodně andělské inspirace a ať se daří. Děkuji.
  • kytka313 / 19.12.2018
    Krásná andělka, rychlé dodání, kvalitní zabalení. Moc děkuji a doporučuji!
  • hamamelis / 7.12.2018
    Výjimečně krásná tvorba, děkuji!
  • dendadenda / 18.10.2018
    Nádhera, jako vždy :)
  • sarlatone / 12.10.2018
    Velmi děkuji za nádherný kachel...a jsem jako vždy nadmíru spokojená..ps: produkt byl velice dobře zabalen.
  • Marie Zdislava / 26.9.2018
    max. spokojenost, v tomto krámečku je nádherné vše, vřele doporučuji
  • Iv.777 / 25.9.2018
    Děkuji za rychlé zaslání kouzelné andělky, je ještě krásnější než na fotkách.
  • Aneji / 24.9.2018
    Moc děkuji, krása nad krásu u Vas!!!!!
  • Aneji / 10.9.2018
    Moooc děkuji jsou překrásné obě!!!!Udělala jste mi neskutečnou radost a setkání po letech s vaší maminkou mě také moc potěšilo!Děkuji a těším se někdy příště!
  • LIDULA7 / 31.8.2018
    Krásná Gingka.
  • havlinova.j / 24.8.2018
    Anděl je krásný,jednoduché,čisté linie a ten pravý dárek k narozeninám.
1/25 Další
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím