Kontakt Zboží
Hodnocení: (34) 100%
Nadšenci: 585
Aktivita: aktivní
Prodáno: 84
Registrace: 23.1.2011
Město: Praha 8
Stát: ČR

Hodnocení uživatele

  • spalik / 17.10.2018
    Vyborne!! :D
  • mischam / 3.4.2018
    Mockrát děkuji za skvělý nákup, vstřícné domluvení osobního předání a perfektní kvalitu provedení i tisku obrazu.
  • raczek / 23.12.2015
    Velká spokojenost, díky!
  • svaca84 / 10.12.2015
    Krásné. Děkuji.
  • Ninunu / 11.6.2015
    Bezvadne, rychle, uzasne grafiky. Díky!
  • tereskarban / 10.2.2015
    Rychlé zaslání
  • sedmi1 / 15.12.2014
    Dobrý den, velmi ráda napíši hodnocení, i když obrázek v podobě dárku nebyl určený pro mne, ale potěšil a snad splní i svůj vánoční účel :-) radost ! . Děkuji za ochotu a vstřícnost, milou komunikaci a velmi ráda váa mohu jedině doporučit ! Přeji krásné vánoce a vše nej do nového roku !
  • marstiba / 4.12.2014
    Děkuji za moc milou komunikaci a ochotu. Plakát je krásný, těším se, až potěší dceru pod stromečkem.
  • luciecin / 4.3.2014
    Dobrá komunikace, bezva obchod, nádherný výrobek.
  • Cheyenne / 20.1.2014
    vše proběhlo k velké spokojenosti
  • JanaE / 29.12.2013
    perfektní :)
  • Januled / 1.11.2013
    Perfektní, už mi chybí jen zarámovat. Moc díky!
  • faktumfakt / 23.10.2013
    Spokojenost.
  • monikamagyar / 20.8.2013
    Fajn komunikace s milou majitelkou krásných obrazů, ..už u mě mají svá místa. Vřele doporučuji :)
  • mmona / 26.6.2013
    naprostá spokojenost :)
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím