V dubnu 2019 budu slavit 5 let od vzniku prvního malovaného kabošonu a moc ráda bych to oslavila nějak velkolepěji, krásně a hlavně s vámi, milí zákazníci. Ráda bych při té přiležitost uspořádala jakousi přehlídku těch nejkrásnějších šperků, které jste s kabošony kdy vyrobili, stejně jako bych chtěla udělat virtuální výstavu šperků na oslavu tohoto výročí. :)

Je to taková soutěž-nesoutěž, téma není nějak striktně dané, zkrátka šperk na oslavu narozenin. :)

Představavovala bych si to tak, že kdo budete chtít se zúčastnit, vytvoříte nový šperk na oslavu a zároveň přiložíte i jeden z minulosti, který považujete za svůj nejlepší, samozřejmě s kabošony. Pro hojnější účast bych povolila i účast pouze se starším šperkem, ale budu samozřejmě ráda, pokud nový ušije co nejvíc z vás. K tomu bych poprosila pár větiček, co vás k oslavě napadnou. :) Každý pak po skončení oslav dostane kupon na nákup, a to slevu buď 15 % na vše, nebo na nulové poštovné, záleží, co si vybere.

Aby to bylo zajímavější, budou i dvě vítězky, které vybere veřejnost a které získají poukaz na nákup v hodnotě 100 Kč (+ sleva se kombinuje i s tou za účast).

Do konce března 2019 mi tedy prosím pošlete do pošty Fleru přihlášku k soutěži, a to buď k oběma, nebo pouze k té přehlídkové "the best" s odkazem na výrobky. Oba musejí být k prodeji na Fleru, vložené do zboží, bude z nich pak anketa v blogu. Přidejte k tomu nějaký krátký textík, jak jste s kabošony zatím spokojené, co se Vám líbí a co byste chtěly třeba jinak... :)

- nejlepší nový šperk na oslavu
- nejlepší šperk s kabošony za celou historii

Těším se na všechny příspěvky!