Dnes mám recyklační a soutěživou náladu. Už dlouho jsem schraňovala umělohmotné ramínko, které jsem obdržela při koupi prádla. Stále jsem nevěděla, co z něj. A stále mi bylo líto ho vyhodit. Dnes mne napadlo, že bych zmíněné ramínko mohla upotřebit na to, co mi doma velmi chybí, a tak využívám svých dovedností tvořit větrohry a lapače snů a tvořím onen předmět. Uhádnete o co jde?

Koukněte, prohlédněte a tipujte, co vznikne z předmětu na fotografii. Kdo přesně uhádne, co bude výsledkem  daného předmětu, vyhraje malý osobní talisman v podobě dreamcatcheru, v barvě a s minerálem, které náleží  jeho slunečnímu znamení. 

Druhým výhercem se stane ten, kdo odpoví nejvtipněji.

 Pravidla soutěže:

1. Soutěž trvá od 28.1. do 4.2.2012.

2. Výherci budou vyhlášeni v neděli 5.2.2012

3. Výherce obdrží malý dreamcatcher, náležející jeho slunečnímu znamení, a to tak, že dreamcatcher objedná v mém obchůdku, nebude však za něj nic platit a do tří dnů mu bude odeslán.

4. Své tipy pište, prosím, do komentářů.

Děkuji a krásné, tvořivé dny přeju

Vorlice

5.2.2012

Milí účastníci soutěže, hadači a vtipálci. Mockrát vám děkuji za účast v soutěži. Předmět na fotografii bude sloužit jako závěsná šperkovnice. Foto dodám zítra. 

VYHLÁŠENÍ VÍTĚZů 

Cenu za uhodnutí předmětu získává An-aj

Cenu za nejvtipnější odpověď získává Charms

Všem ostatním účastníkům děkuji za účast a jako poděkování vám poskytuji slevový kód v hodnotě 30%  na nákup v mém obchůdku. Kód je platný do pátku 10.2.2012. 

Kód:      X9Y-PW3-GXW

A tu je výsledek: