Příroda umí vytvořit jedinečné originály...

Mnozí z vás mě znají pod názvem aSnilek. A protože se už delší dobu věnuji i výrobě šperků z přírodních oblázků, které mimochodem i osobně pečlivě vyhledávám na našich oblíbených místech u Jaderského moře, rozhodla jsem se, že těmto přírodou vytvořeným jedinečným kouskům věnuji tady na fleru samostatný prostor.

Veškeré kamínky nechávám tak jak jsem je našla. Jediným zásahem je vyvrtání dírek a zdobím je pouze menšími komponenty z chirurgické oceli nebo je kombinuji s ostatními minerály a přírodními dřevěnými korálky. Jen výjimečně zvýrazním některý důležitý detail. Každý oblázkový šperk tak zůstává přírodním originálem ve své původní kráse. 

                                           

Nespočet let byly tyto oblázky pod přímými slunečními paprsky tvarovány mořskou vodou plnou minerálů. Ta obsahuje velké množství látek, které mají antibakteriální účinky. Všechny jsou tak plné sluneční blahodárné energie.

image

 A co vy? Patříte taky mezi milovníky kamenů a přírodních krás?

 

Vložení komentáře: Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím