Organizér

 

je na světle světa, nebo spíše v nabídce eshopu Rélyéfu.

 

Přátelé jsme rádi, že se s Vámi můžeme podělit o plod našeho snažení. O něco, co už nějakou dobu zkoušíme, upravujeme a také ukazujeme. Nastal čas, že testování a názory zainteresovaných se dostaly do bodu, ve kterém byl vynesen výrok a novinka se vydává do světa.

sady

Je to poprvé co jsme se rozhodli použít materiál, který není ekologický. Který není přírodní a v přírodě samovolně rozložitelný. Zatím totiž ty přírodní, biodegradabilní, nesplňují technické nároky na dané užití. Přesto pevně věříme, že si tato pomůcka najde své místo při tvorbě pořádku ve vašich pracovních prostorách.

 

Tato část našeho sortimentu není určena k dekoraci keramiky. Tedy ne primárně. Ale kreativitě se meze prostě nekladou.

Je to první dokončený produkt v tomto, nedekorativním segmentu naší tvorby.

 

 

Věříme, že mnozí z Vás ocení nejen primární funkčnost „organizéru“ jednotlivých razidel, ale i jejich praktické přemísťování, přenášení, ale i vystavení.

Pro inspirativní oslovení nástroji je totiž velmi vhodné ony nástroje vidět.

abecedy

Potřebné nástroje nebudete hledat. Budete je prostě vidět. Nebudete si muset pořizovat zbytečně poztrácené kousky na doplnění sady. Takže v konečném důsledku přece jen trošku toho ekologického přístupu tu zůstane. A zničené či omrzené kousky se přeci jen dají jako plasty recyklovat.

 

Takže vstříc novým pořádkům….

 

 

uchycení

 

Organizér je zvláštní výraz. Hledali jsme v řadách synonym, ale nakonec asi vyhrál Pořadač.

Je to takové češtější slovo?

Každopádně až bude mít alternativy, tak opět budeme zvažovat...co za název zvolit? Nosič, držák, stojan či visící regál? Asi je to jedno, hlavně aby Vám správně posloužil.