Tak jsem tu zas. Po mém prvním blogovém příspěvku, ve kterém jsem Vám popsala, jak tvořím vícebarevný linoryt, si Vás dovoluji pozvat na zajímavou a smysluplnou akci. Jak dlouho jste nebyli v kině? Přijďte rozjímat i bavit se do Světozoru!

10.12.2015 od 18:00 proběhne ve známém kině Světozor (ve Vodičkově 41 u Václavského náměstí v Praze) inspirativní film se silným (dvoj) příběhem o životě Kuby Neuberta "Můj život s asistencí". Dobrovolné vstupné celé půjde na asistenční služby lidem s těžkým zdravotním postižením.

Na večírku vedle promítání uslyšíte také mou hudbu (o Proměně si můžete přečíst ZDE), která akci poklidně uvede a také v průběhu poděkuje všem asistentům. Následovat bude bujarý večírek s živou a veselou hudbou kapely Shum Davar. Nebudou chybět dobroty, zástupci Ministerstva práce a sociálních věcí, ani herečka Simona Babčáková a další!

Navíc s touto akcí souvisí má "asistenční" Fler kampaň. Nabízím Vám smysluplnou koupi tvorby. Koupí jakéholi Milli "zboží" nad 200kč přispějete na osobní asistenci. Nad 200kč Kubovi přijde částka 100kč, při koupi nad 500kč mu společně věnujeme polovinu celkové ceny zboží!  Můžeme se vnitřní zprávou domluvit, jakým způsobem platba bude převedena - pokud přes můj účet, nebo lze také poslat rovnoou na Kubův účet (pokud Vás nebudou ovšem obtěžovat dvě platby, to bychom byli neradi...) Jedna hodina asistence mu například pomůže vstát ráno z postele a zrealizovat osobní hygienu, aby mohl užít den, osobní aktivity, pohybovat se po městě, pracovat... - zkrátka vše, co potřebuje pro svůj svobodný život. Tato kampaň proběhne až do odvolání!

A proč jsem se rozhodla "asistenční" kampaň vytvořit? Vše se dozvíte ve filmu "Můj život s asistencí", který je volně ke shlédnutí na youtube! Nechte se inspirovat...

Klidné dny i noci, a pevné zdraví přeju,

Milli Janatková

                      

                          Foto Kuby Neuberta © 2015 Kristýna Svobodová, foto Milli Janatkové © 2015 Jana Pechlátová

              

                                                                             Foto Milli Janatkové © 2015 Pavel Micka