Sešitky malé a velké, bloky a bločky... to je moje.

Stále si nejraději píšu ručně. Seznamy co udělat, návrhy co vyrobit, plány, sny ....

A píšu, kreslím, maluju vším, co mi přijde pod ruku. Propisky, tužky, pastelky, fixi...

A na toto všechno obyčejné sešitky z papírnictví nestačí. Mají totiž jeden velikánský nedostatek, fixa se propíše i na druhou stranu a propiska většinou protlačí stran několik. A na to nemám kdy, hledat tu jedinou správnou tužku, když si něco potřebuji okamžitě poznamenat.

Sešitky vyrábím z papíru o gramáži 160g/m2, tedy 2x silnějšího než-li kancelářský papír (ten má gramáž 70-90 g/m2). A jak vidíte na obrázku, jediné co trochu prosvítá na druhou stranu je permanentní (lihová) fixa. 

Tentokrát jsem vytvořila sérii 12-ti sešitků, více méně pro určité události, plány... Sešit formátu A6 a pidi roztomilost formátu A7.

Smaragdový sešitek na vaše plány, nápady, citáty..., žlutý pro nadšeného fotografa. A ten růžový?  Ten se bude hodit, pokud se chystáte na průvan ve skříních, na seznam co nakoupit, ušít, vyrobit... Nebo na plán generálního úklidu či přestavby. Je to jen na Vás...

Dva miminkovské sešitky, třeba na seznam výbavičky, jako deníček z porodnice... Fialový pro holčičku a tyrkysový pro chlapečka.

Pro nadšeného zahradníka, velkého čtenáře nebo cestovatele a dobrodruha.

Na cyklistické výlety, pro ni a pro něho....

A něžné sešitky s pírky, lososový a mentolový prostě na cokoliv... 

Ke všem sešitkům jsem vyrobila i barevně a tematicky hodící se přání...

Ze se sešitků také ráda vytvářím minialba, z jednotlivých událostí, výletů či jen obyčejných dní...

...ale o tom zase někdy příště.

Krásné podzimní dny přeji....