Nakupujte a pomáhejte! Akce věnovaná útulku Srdcem pro kočky z.s.

Vyhlašuji v pořadí již šestou výjimečnou prodejní akci obdobného charakteru, která bude trvat od zveřejnění tohoto blogu do příští nedělní půlnoci, tj. od 6.3.2019 do 17.3.2019.

V rámci akce můžete zakoupit:

- hotové šperky u nulkajanulka,

- minerály a ostatní zboží u nulkajanulka - minerály,

- ráda vám také udělám šperk na míru.

Nákupem pomůžete a přispějete na chod útulku Srdcem pro kočky z.s. Útulku věnuji celou částku, kterou zaplatíte, a to včetně provize a poštovného.

Činnost útulku a jeho dvou depozit je 100% nezisková a veškeré finance získávají pouze z dobrovolných příspěvků, sbírek a charitativních akcí. Jako všechna sdružení žije i tento útulek výhradně z darů a s díky vítají každou finanční i materiální výpomoc.

Útulek Srdcem pro kočky z.s. je ukázkou prvotřídní, odborné a láskyplné péče o zvířata. Objevila jsem ho při výběru svých kočičích společnic (a nově i jednoho společníka) a velmi mi přirostl k srdci. Útulek vedou úžasní lidé, neskutečně aktivní, obětaví a milí, kteří milují své svěřenečky a ti zase milují je. V útulku se starají nejen o zdravá, ale především o handicapovaná a týraná zvířátka, zavedli kastrační program pro venkovní kočky z širokého okolí, provozují dvě depozita pro koťátka i starší kočičky, neustále zvelebují a rozšiřují stávající prostory, doplňují své možnosti péče a pomoci apod. Vše pro maximální pomoc zvířátkům.

V minulých akcích, které jsem také pořádala ve spolupráci  s Klubem Zvířata v nesnázích (ZVN) - Pomoc zvířatům v útulcích u mě zákazníci nakoupili již za více než 20.000,- Kč. Všechny peníze putovaly do potřebných rukou a tlapek, děkuji!

Vložení komentáře: Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím