Asi hodně z nás mrzí, že nebydlí v Rd či nemají zahrádku... V létě pociťujeme obzvlášť touhu po nějaké zeleni, kde by jsme se mohli nerušeně natáhnout a vstřebávat sluníčko či ještě lépe namočit se do nějakého bazénku.

Já co mám dítě, tak tyto pocity mám ještě umocněné. Mrzí mě kvůli němu, že nemá takové možnosti jako jiné děti, které jsou celé dny na zahrádce, koupou se .... Minulý rok jsme to vyřešili po svém. Náš syn je jak říká tatínek: " kachna po mamince" :-) a tak by byl neustále ve vodě. Nemáme poblíž žádné vhodné koupaliště a do Prahy nemůžeme jezdit každý den. Tak jsme udělali takovou naší panelákovou alternativu. 

To je Aleška zamilovaná věc. Když začne být jen trochu hezky, vytáhneme autíčko bazének a on se může libovolně koupat. 

Protože má také rád zahrádku a hlavně jahůdky. Tak v druhé půlce zahrádky má jahody a rajčata, o které se stará. Napsání tohoto blogu mě přinutilo, když jsem dnes Aleškovi dala na balkon lavor s vodou, aby si mohl sám nabírat vodu na zalévání.... Místo toho, aby zaléval, tak si do lavoru vlezl a spokojeně se cachtal . Chtěla jsem se s vámi podělit.

To jen aby jste si  nezoufali... Vše se dá nějak zpestřít a případně nahradit :-). Když nemůžeme být venku třeba přes poledne, protože je velké horko.... tak si prostě vleze na balkon a tam se cachtá a je spokojený.