Druhý příběh o kalhotkách navazuje na první rozšířením materiálu o bambusovou viskózu a krajku. Je to proto, že tyhle jsou můj nejoblíbenější "model".

Jsou v 9-ti barvách a je tu možnost dalšího barevného rozšíření. ( hnědá, tm. modrá, vanilka, fialová, rubín, starozůžová) Záleží na "chuti" zákazníků, pozor kupují i muži!

Opět v základních velikostech (S, M, L, XL) s možností vystupňování dalších velikostí.

brazilky krajkové - Pink brazilky krajkové - Fuchsia brazilky krajkové - Red brazilky krajkové - Lime brazilky krajkové - Emerald brazilky krajkové - Smaragd brazilky krajkové - Royal blue brazilky krajkové - Grey brazilky krajkové - Black (W) brazilky krajkové - Black (B)

Bambus - bambusové stromy nejrychleji rostoucí rostlina na světě, rekordmani vyrostou až 2,5 metru za den. Zpracovává se jako bambusová viskóza, kdy je za pomocí chemikálií surové dřevo rozpuštěné a následně mimiaturními tryskami stříkané na bambusové vlákno, které se dál zpracovává.

Výsledkem je materiál, který je lehký, lesklý, 4x více savý než bavlna, výrazně pohlcuje pachy a dobře odlolává bakteriím.

Krásné kalhotkování Vám přeje Veronika

PS: další modely se testují ;-)