Těšili jste se? :-)

Já ano! Po hektickém týdnu tu máme třetí a poslední díl blogu! Máme totiž hotovo! :-)

Jak už víte, stihli jsme vymalovat, natřít, položit koberec...atd. :-) Když bylo dokončeno, přehoupli jsme se ke stěhování polic, stolu, skříní...

Nejdřív jsme museli navrtat a pověsit polici. Tam, kde jsem ji chtěla, to jaksi nevyšlo, jelikož muž vyvalil oči, zavrtěl hlavou a řekl: "Vidíš tu krabici od elektriky nahoře a tu zásuvku dole? Tam někde vede elektřina a tam já vrtat nebudu!" :-D Takže jsme našli náhradní místo a hurá, už se vrtalo a police visí!

Pak jsme jeli pro vysoké regály (původně knihovny), rok staré z Ikea (2ks po 400,-). Muž tedy montoval regály a já zuřivě natírala další vrstvu na police a stůl.

Zdálo se to být jednoduché a za pár, jenže dílna má na jedné stěně, kde měla stát police, betonový sokl, no neptejte se mně proč :-) Takže se musela zadní část regálu vyřezat a spodní police tím pádem posunout nahoru. Ale protože mám doma opravdu šikovného a pracovitého chlapa, on to zmákl levou zadní!

Když jsem se ale vyjádřila ve smyslu, že bude asi vypadat blbě, že spodní police bude na jednom regálu níže a jednom výše, jestli to udělá na obou, vrhl na mně napůl nešťastný a napůl nepříčetný pohled :-D

.. ale udělal to a regály vypadají opravdu parádně! :-)

Před a po.., aby byl dobře vidět ten kontrast :-)

 

Pak jsme nastěhovali stůl, na ten položili natřenou oooobr desku, na zdi dali poličky a začalo stěhování věcí, materiálu atd..

Když jsem v úterý ráno v 7 hodin začala se stěhováním dílny, fakt jsem netušila, že skončím v 19 večer a to jsem tam ještě neměla vše! Je tedy pravd,a že jsem všechno co jsem přinesla třídila, poklízela, probírala, ukládala, takže v tom mám TEĎ dokonalý pořádek! :-) Jak to asi bude vypadat za půl roku.. :-D

Když jsem přinesla prkno, přijela ségra s nápadem: "A nevešla by se ti tady ta moje stará veritaska?" Kdyby se dala sem, konečně by si nechala doma místo ní udělat ten stoleček na notebook :-), ..a tak začalo přemýšlení, jak a kam umístit veritasku. No a víte co, nakonec je to fakt bezva, protože mám overlock na veritasce a tím pádem se můžu více rozšoupnout na stole! Mám tam daleko více prostoru! :-)

Ovšem večer jsem vypadala jako po mrtvici! Já byla tak unavená z toho tam a zpátky, tam a zpátky! :-D Nedovedu si ani představit, že někdo stěhuje ještě více věcí a více materiálu.

Před a po… (jo a ta díra vzadu ve stole, to jsme si vymyslela jako vychytávku - odstřižky a nitě shrnu do díry pod kterou je koš :-))

 

Pravda je, když jsme u toho množství, že když jsem nastěhovala látky, muž ani dcera nechtěli věři,t že více toho nemám! :-D Pak tedy s podivem uznali, že zase moc nehromadím. :-)

Když už bylo všechno na místě, odmítala jsem fotit a psát blog dřív, než bude na polici ten vřes! :-D Tak jsme ho tedy dneska slavnostně koupili, jen jsem nesehnala ten obdélníkový květináček. Tak mám tři vřesy, ve třech kulatých. :-)

Před a po…

 

Nad veritasku ještě časem přijde "debilníček", abych na nic a nikoho nezapomněla. Přece jen nemládnu! :-)

Nalevo vedle té krásné police s vřesem jednou přijde plánovací kalendář, z fotek mých výrobků…, jednou .. :-)

… a abych nezapomněla, už jsem si tam střihla první odpolední a střihla doslovně, protože jsem vytahovala a stříhala střihy. :-D Je to prostě báječné, nic mně tam neruší, soustředím se jen na tvoření! :-)

Fotila jsem, když už se trošku smrákalo a musela jsem přisvěcovat, ale stejně, no není to skvělé? Jsem opravdu nadšená, moje místo, moje komnata, můj hrad..., a dokonce mi tam funguje wifi, takže budu moct být pořád s Vámi tady na Fleru!

Doufám, že se i Vám u mně na návštěvě bude líbit stejně! :-)

  

.. a nakonec velké a obrovské díky mému muži, bez kterého pomoci by se toto nikdy neuskutečnilo!

Děkuji, Fríďo! :-)

 

P.S. Nesmím zapomenout, že dílnu mi hlídá moderní bezpečnostní zařízení, na 8 nohách! :-) Dva 35kg zástupci českého horského psa, hlídají regionální produkt Beskydy! :-)