Ráda bych vám všem představila náš nový projekt s přítelem.

O jedno good lepší spaní!

Hezké povlečení aby jeden pohledal! Navíc takové, které nemá doma půlka republiky. Rozhodli jsme se s tím něco udělat a vytvořili projekt goodgoodnight. Každá kolekce povlečení navíc přispívá na jednu dobrou věc, na jejíž téma vytvoří vybraný ilustrátor autorský design. Pod takovou peřinou se vám potom bude usínat ještě lépe než dosud.

Kolekce Hurá na výlet - 10% z prodeje půjde na spolek pořádající výlety pro seniory bez šmejdů.
 
 
Charita tak trochu jinak

Hezké povlečení aby jeden pohledal! Navíc takové, které nemá doma půlka republiky. Rozhodli jsme se s tím něco udělat a vytvořili projekt goodgoodnight. Každá kolekce povlečení navíc přispívá na jednu dobrou věc. Dobrou věcí je pro nás například příspěvěk na speciální zdravotní pomůcku konkrétní osobě a nebo třeba podpora místních iniciativ a neziskových organizacích. Prostě všechno, kde pomůže každá koruna a na co se většinou zapomíná nejvíce. Na kolekcích spolupracujeme s českými ilustrátory, kteří na daná témata vytváří autorské designy potisku povlečení. Každé povlečení je tak zároveň i kouskem umění. Pod takovou peřinou se vám potom bude usínat ještě lépe než dosud.

Chceme popřát dobrou dobrou noc všem!

 

Kolekce Slepice v nouzi - 10% z prodeje půjde na organizaci, která vykupuje slepice z klecového odchovu v době porážky a umisťuje je do nových domovů, kde můžou žít až 8 let.

Podání pomocné ruky nebylo nikdy pohodlnější. Zlepšení karmy a spánku zaručeno!