V neděli 13. března 2016 od 13 do 17 hodin se poprvé konal v Chrástu u Plzně velikonoční Flerjarmark. 

Ve stylové hospůdce Lidový dům, kde se jarmark konal, byla pestrá nabídka rukodělných výrobků, jako jsou korálkové kytičky, drátkované dekorace, paličkované obrázky, keramika, organzové brože, softshellové kalhoty pro děti, polštářky, výrobky z pedigu, maňáskové, tašky, hračky, ubrusy, pletené i háčkované výrobky - čelenky, čepice, šperky z různých materiálů.

Chrást se nachází jen 7 km od Plzně, a tak díky dobrému vlakovému a autobusovému navštívili jarmark i plzeňští a návštěvnost byla příjemná.

Ti, kdo rádi mlsají, mohli za dobrovolný příspěvek, ochutnat výborné zákusky připravené pro nakupující i prodávající. Příjemná usměvavá  obsluha nám zpříjemnila pobyt v chladném Lidovém domě:).

Káva a čaj byly výborné, přestože lžičky byly stále důkazem toho, že soudruzi někde udělali chybu....:)

Jany

Výtěžek z dobrot byl věnován Bedříškovi s dětskou mozkovou obrnou, který mu alespoň trochu ulehčí život s touto nemocí.

Akce se povedla a veliký dík patří organizátorkám Alici a Janě.

Vždy usměvavá Hanka

Vždy skromná Palička a její úžasné paličkované krajky. Mimochodem začíná plesová sezona a ráda bych Vám doporučila její kabelky pro tuto příležitost.

A další prodávající....

Foťák jsem měla, a přestože jsem pořád myslela na nutnost vyfocení se společně s Fléřankami, nezbyl bohužel čas a taková fotografie nevznikla. Nabízím Vám tedy možnost nakouknout alespoň na fotografii z vánoční akce u svého stolu s čepicemi v Ejpovicích, která se také velmi vyvedla.


 

Přeju Vám krásném jarní dny, spoustu sluníčka a těším se na Vás na dalším z některých Flerjarmarků.

Kateřina Švambergová, Švambi74