Ahoj a velké díky všem co si našli chvilku a přečtou si těchto pár řádek.

 

Už když jsem byla malá, moji rodiče mě učili, že když něco dostanu, nebo někdo pro mě něco udělá mám poděkovat. Já si to zapamatovala a zdravím, když někoho potkám,  poprosím, když něco potřebuji a když něco dostanu poděkuji. Beru to jako absolutní samozřejmost a vůbec nad tím nepřemýšlím, stejně tak vychovávám svojí dceru. A tak mě udivuje, že to tak někdo nemá.

 

Nechci říct, že jsou uživatelé, tedy zejména prodejci nevychovaní, to ne - jen jich pár zapomnělo.

 

Spousty prodávajících, ale i nakupujících tvoří nominace do Top výběrů, dávají si s nimi práci, tvoří je dle svého vkusu a proč? Protože se chtějí dostat na přední stranu. Jenže když se na ně štěstí usměje nejsou  v Topu sami, berou sebou ještě dalších jedenáct lidiček. Je to úžasná reklama, která někdy přinese prodej, gratulace, nadšence, ale hlavně Vás posune dál. Nic Vás to nestojí, tato reklama je zdarma.

 

Proto mě zaráží, proč Ti co jsou autorem zařazeni do nominace, nepoděkují. Ten člověk jim pomáhá propagovat jejich zboží.

 

Teď úplně slyším jak říkáte: " No jó ale vždyť ta nomka je ošklivá a vůbec se mi nelíbí, proč bych za ní měl/a děkovat", ale vzpomeňte si kolikrát jste už viděli na hlavní straně Topku a řekli jste si "No fuj, jak jí mohli vybrat?". Stejně tak se může dostat do čela i tato s Vaším výrobkem, je to otázka vkusu.

 

Občas nakouknu do nominací a když se mi líbí název, nebo fotky otevřu a žasnu nad tím nezájmem, zobrazena 10x a komentáře dva. Nominace se skládá z šestnácti výrobků a většině to je šumák. Autorům nominací to udělá radost, když poděkujete, nebo kliknete na smajlíka. Výmluvy typu nemám čas jsou chabé, stojí Vás to jen pár kliknutí .

 

Já osobně ráda tvořím nominace, na návštěvnost si rozhodně stěžovat nemůžu, jsem v klubech kde jsou fajn lidičky a Ti se zastaví a zatleskají, i když v nominaci nejsou a za to jim děkuji.

 

{#emotions_dlg.rose2}Buďme k sobě slušní, slovo DĚKUJI, nic nestojí a věřte že udělá radost.{#emotions_dlg.rose2}

 

imageDěkuji  za Váš čas image

 

renegata