Také máte skříň narvanou k prasknutí a každé ráno před ní bezradně stojíte s jedinou myšlenkou – proboha já nemám co na sebe!?

A přitom máte ve skříni spoustu krásných hadříkůJ Jen nějak zrovna nejdou dohromady.

Nedávno jsem takhle stála před svojí napěchovanou skříní taky. Já – pro kterou je oblečení denní chlebaJ

A pak mi došlo, co v mé skříni nemůže chybět.  Jednoduché černé ( ale i jinak barevné – hlavně jednobarevné) šaty – prostě základ, slupka, ke které se vždycky něco najde.

Protože, když je dobrý základ, všechno jde snáz.J

Šaty , ve kterých můžu strávit celý den - práce, nákupy, schůzka i večerní párty a stále budu vhodně oblečená. Samozřejmě musím být optimista a doufat, že na mě hned po ránu neskočí sousedův pes nebo  se nepoleju kávou. Tyhle katastrofy se dějí, ale většinou, když mám na sobě šaty bílé. Troufám si říct, že pak můžu s incidentem počítat na 110 %.

Jednoduché černé šaty můžou být totiž záchranou outfitu každý den. Pro každou situaci, pro každý styl. Můžou být elegantní – to asi nikoho nepřekvapí, ale také vycházkové, formální i neformální…. Prostě chameleon, který se přizpůsobí prostředí. Stačí zvolit jen vhodné doplňky.  

Co by měly takové šaty vlastně splňovat?

Měly by být příjemné , tedy z příjemného materiálu v pohodlném střihu. Měly by být slušivé a lichotit postavě a měly by se snadno udržovat.

Nafotily jsme pro vás kolekci nekonečných možností…

A příště se trošku vybarvíme :-)