Kde se vzali, tu se vzali, narodili se v mojí hlavě Malovánci. Veselé příšerky s úsměvem od ucha k uchu, které vykouzlí úsměv, jen se na ně podíváte.

image

Ano, jsou to úplně obyčejné kousky látky, které jsem namalovala a sešila k sobě. Žádné velké extra umění.

Jenže! Rozhodla jsem se, že udělám velkou prázdninovou bojovku...a tak, každý týden minimálně jednoho Malovánka vypustím do světa. Hezky zabaleného, s dopisem a přáním příjemného léta. Vyfotím okolí "výsadku", přidám souřadnice GPS a informaci vložím na své stránky.

Věřím tomu, že když někdo najde takovouhle bláznivou věc, musí ho to a) rozesmát b) udělat mu to radost.

A to je moje největší odměna.

Nedávno jsem ušila takovou "kapesní verzi" a rozhodla se otestovat účinek Malovánků na živo na svých kolezích v práci. Takže jsem jednoho zabydlela ve své kabelce a vydala se vstříc každodennímu pracovnímu stereotypu.

Moje kancelář je taková vstupní hala a kolem mě musí projít každý, kdo se chce dostat dovnit = ideální strategické místo pro testování.

Znáte to... pátek, všichni mají všeho už plné zuby, ideálně se vidí už někde na víkendové pohodičce. A zrovna v pátek každý něco potřebuje. Náhradní díly, udělat faktury, vyřešit dopravu, poslat dodávky... no každý toho má až nad hlavu. Můj test spočíval v tom, že kdykoliv kolem mě procházel někdo, kdo se mračil jako kakabus, ukázala jsem mu Malovánka s úsměvem od ucha k uchu. Pravda...není to příliš originální, nicméně test potvrdil, že z 6 mračících lidí se jich 6 začalo smát.

A tímto tedy potvrzuji, že 6 z 6 přepracovaných lidí doporučuje kousek radosti, který jsem do Malovánků dala.

Malovánci nevyřeší Vaše starosti nebo problémy, ale pohled na ně Vám zaručeně zvedne náladu!

Přijďte se přesvědčit do mého obchůdku i Vy ;-)