Domů Zboží Od Silesia HandMade

Velký opičák v duhovém

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Silesia HandMade

Katalogové č.: 11297444
Zobrazení: 491x
Vloženo: 7.3.2020
Počet srdcí: 135x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: 30% sleva na poslední naše výrobky, které v obchůdku najdete. Slevový kód: 9TM-6EC-L68 Pokud si zvolíte dopravu "Balíkovna na adresu", máte poštovné za 30 korun. Pospíchejte, nové výrobky již vážně nebudou.

Každé dítko si rádo vytvoří vztah s hračkou, která jej zaujme vzhledem i barvami, která jej bude provázet dětstvím a společně budou prožívat chvíle plné radosti. Při výrobě tohoto opičáka jsem  se snažila o přátelský  vzhled, atraktivní barevné kombinace a vytvořit tím přesně to, co mi  v  dnešní době trochu schází. Pokud máte také  rádi u hraček laskavost a úsměv, může se opičák vydat na cestu.

Přesně pro okamžiky naplněné smíchem a optimismem je určen tento šitý roztomilý opičák. Tedy malý.. Ne tak úplně. Svou velikostí konkuruje leckterému novorozeněti. Narostl do výšky 57 cm, v sedě 34 cm.

Je to kluk ušatý, se svlékacími lacláčky, které jsou ušity oboustranně, děti si tedy mohou převlékat, dále je vyparáděn šátkem kolem krku, taktéž svlékacím.

Celý vyroben ze 100% bavlny krásných barev a vzorů, vyplněn dutým vláknem, detailně prošit.

Úžasný dárek pro vnoučata, děti, neteře a synovce. Věřím, že nejedna babička se ráda vrátí do dětských let a společně s dětmi prožijí příjemné chvíle u hraní.

Doporučený věk 3+

Inspirováno střihem Lovely Little Patchwork.

Menu
--