Domů Zboží Od Dílna u kocoura

Zima u sněhuláků - adventní sáčky

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Dílna u kocoura

Katalogové č.: 7914381
Zobrazení: 63x
Vloženo: 29.10.2016
Počet srdcí: 27x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Léta u nás doma nevisel klasický adventní kalendář - nebylo ho kam pověsit.  Na začátku adventu jsme ale s dětmi vybrali místo, kam letos natáhneme prádelní šňůru a pomocí kolíčků navěsíme adventní sáčky. Ty tak postupem času visely v chodbě na zdi, na palandě, na dveřích, zkrátka kde se to ten který rok právě hodilo. Třeba je to to pravé řešení právě pro vaši rodinu!

Kocour tentokrát použil smetanově bílou bavlnu Crackles, kterou ozdobil aplikacemi z vánoční kolekce návrhářky Debi Hron (pochází z mého oblíbeného obchůdku  Šití nití ).  V obrázcích je jemný zlatý tisk, zlatavý odstín má i nitka, kterou jsou aplikace ozdobně přišité, ale rozhodně nijak zlatem nezáří - hodí se tedy jak do zlatě lesklé vánoční výzdoby, tak do staročeského ladění.  Kocour z tohoto důvodu tentokrát nepřišíval k sáčkům žádné vázačky. Sice je to méně praktické (z vlastní zkušenosti vím, jak se po vánocích těžko všechny ty mašličky a vázačky dávají dohromady a vždycky nějaká chybí), ale umožní to každý rok trošku změnit styl. K sáčkům se hodí nejen hrubý provázek, ale také lesklá zlatá, stříbrná nebo jinak barevná či různě široká stuha, takže vánoční výzdoba může každý rok vypadat trošku jinak.

24 adventních sáčků o velikosti cca 9x18 cm pojme dobroty klidně i pro tři nebo čtyři dítka:-)

V případě potřeby sáčky klidně svěřte pračce na 40°, žehlit můžete na teplotu, na kterou běžně žehlíte bavlnu. 

Kocour si dovoluje upozornit, že při objednávce 3 a více kusů zboží neplatíte poštovné! (Bude upraveno při potvrzení objednávky.)

Menu
--