Domů Zboží Od Amulett

Zaela

555 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Amulett

Katalogové č.: 7698763
Zobrazení: 247x
Vloženo: 22.8.2016
Počet srdcí: 58x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

 Srdce náhrdelníku tvoří krásný, tmavší Labradorit, s odlesky od temně modré po tyrkysovou. Cínován je bezolovnatým cínem, broušen, ryt, patinován, leštěn a ošetřen antioxidantem. Zapínání na karabinku.

  • Následující popis berte prosím s rezervou, nejsem léčitelka, psychotronička ani lékařka, tudíž Vám pouze pro zajímavost předkládám, co se o tomto kameni říká a píše:

Labradorit

Vlastnosti: pro svůj opalizující vzhled může být přiřazen všem energiím, planetám a elementům. Je to vysoce mystický a ochranný kámen, vnáší světlo do života, je kamenem esoterického vědění, zasvěcuje do tajemných mystérií, podporuje rozvoj intuice, přináší nové myšlenky, odstraňuje negativní energie útočící na auru, potlačuje strach, nejistotu, zbytky starých zklamání i z minulých životů, posiluje víru v sama sebe, uklidňuje příliš aktivní mysl, rozbíjí iluze a proniká ke kořenům myšlení, vyvolává potlačované vzpomínky na minulost, přináší sílu a vytrvalost, je kamenem proměny a pomáhá nám v době velkých změn.  Léčebné využití: léčí nachlazení, revmatismus, ulevuje napětí při menstruaci, upravuje rovnováhu hormonů, metabolismus, odstraňuje stres, snižuje krevní tlak, hledá a léčí příčiny nerovnováhy.   Užití: ochrana, síla, proměna, esoterika, léčení

Menu
--