Domů Zboží Od Indys

,,Vzkaz v láhvi,, (na míru)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Indys

Katalogové č.: 8593651
Zobrazení: 855x
Vloženo: 7.6.2017
Počet srdcí: 39x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vážení zákazníci. Po celý duben Vám nabízíme zaslání Vaší objednávky Balikovnou na adresu za pouhých 30 Kč

Rádi byste darovali něco originálního, něco co dýchá starými časy a dobrodružstvím dob pirátů, velkých plachetnic a oceánu? Možná, že jste to právě našli... 

Na recy okrovém papíře (90 g-né měkký, ale ani tvrdý-tak akorát na smotání) je natisknut předem dohodnutý text, styl písma si můžete zvolit sami, ale já jsem zvolil toto, které mi příjde právě jako ze starých dob a na papíře (A4) v této barvě vypadá hezky.

Obrázek lodi je ilustrační, ale je možné ho použít i pro Vaše přání. Kormidla lze nahradit lodními uzly jako znak přátelství nebo jinými podobnými znaky. Není to samozřejmě podmínkou, pokud Vás napadne něco jiného, napište mi o tom :) Na všem se domluvíme vnitřní poštou případně telefonicky. Individuálně přistupuji ke každé objednávce :)

Finálním prvkem ,,pergamenu´´jsou ručně opalované okraje, což mě osobně hrozně baví, protože efekt je skvělý a v žádné tiskárně Vám ho neudělají :)

Láhev je čirá, omotaná jutovým provázkem, doplněná pravými mořskými mušlemi (Itálie), drobnými kamínky uvnitř láhve a sušenou trávou... Momentalní láhve na výběr viz.foto

Nakonec papír smotám do ruličky, ovážu jutovým provázkem, vložím do láhve, láhev zašpuntuju korkovým špuntem a je to...

Cena je uvedena za jeden kus (zdobená láhev s pergamenem uvnitř) včetně grafických prací dle požadavků, jejich upravování, retuš atd.

Posílám dárkově zabalené k okamžitému předání obdarovanému, poštovné je vždy to vyšší dle objednaných kusů (upravíme při objednávce). Ilustrační autorské foto viz.fotografie výrobku.

Každý kus je originál!!! V případě tvoření více kusů lahví se na dodací lhůtě domluvíme.

Menu
--