Domů Zboží Od Ana Hata

Výrazný náhrdelník s velkým ametystem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Ana Hata

Katalogové č.: 8956907
Zobrazení: 330x
Vloženo: 24.10.2017
Počet srdcí: 50x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Pro tento šperk jsem použila moc pěkný velký ametyst. Ametyst je jeden z kamenů pro 6. čakru.

Adžňa je 6. čakra, nebo též čakra čela nebo "třetí oko" či "oko moudrosti. Symbolizuje ji lotos se 96 okvětními lístky (2 x 48) a její hlavní funkcí je poznání.

Velikost ametystu - 4,5 x 3,6 cm (měřeno v nejširším místě).

Celková velikost náhrdelníku: 8 x 4cm.

Vyrobeno technikou měkkého pájení s cínem s mědí. 

Přívěsek visí na světle fialové kulaté kůži ve třech radách, která bude ukončena na karabinku ( mohu vyměnit za obruč z nerezového drátu, nebo něco jiného, záleží na domluvě). Délka 38cm případně mohu udělat delší ve dvou řadách místo třech (mohu přidat prodlužovací řetízek).

Cín je jemně patinován a ošetřen antioxidantem.

Dárkově zabalené. Kupujete přesně to, co vidíte na fotografiích.

Na přání mohu vyrobit i ametystové náušnice.

Hlavní témou / úlohou 6. čakry je funkce poznání, intuice, vývoj vnitřních smyslů, duchovní síla. Šestou čakrou se dovršuje vědomé vnímání bytí. Je to sídlo vyšších duchovních sl, intelektruálních schopností, rozlišoání paměti a vůle. 
Barvy přirazené k 6. čakře: indigová, fialová nebo i žluté tóny.
(dle knížky S. Sharamon, B.J. Baginski - "Základní kniha o čakrách").

Ametyst

Ametyst je mimořádně mocný kámen s obrovskou ochrannou silou obdařený vysoce spirituálními vibracemi. Brání nositele před psychickými útoky, neboť jejich energii proměňuje v lásku. Jeho vyrovnanost přispívá k dosažení rozšířených stavů vědomí a napomáhá při meditacích. Má silnou léčivou a očistnou moc. Podporuje rovněž spirituální uvědomění si všech souvislostí.Tradičně se nosil jako prostředek zabraňující opilosti, působí  proti nestřídmosti a přehnané tělesné žádostivosti. Překonává závislosti a bloky všeho druhu. Ametyst je blahodárný pro mysl, kterou dokáže podle potřeby uklidnit i povzbudit. Pokud meditujete, odvrací vaše myšlenky od všeho světského směrem k uklidňujícímu a hlubšímu poznání. Umí zmirňovat obavy, umožňuje zlepšit soustředění a udržet pod kontrolou vše, čemu se právě věnujete. Napomáhá přijímání nových myšlenek. Ametyst působí příznivě na schopnost rozhodování. Posiluje zdravé racionální uvažování majitele a podněcuje i jeho duchovní vhled. Současně podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Pomáhá proti nespavosti způsobené přílišnou aktivitou mysli a chrání před opakujícími se nočními můrami. Ametyst zlepšuje paměť i motivaci, pomáhá zaměření na realističtější cíle. Pomáhá zapamatovat si sny a správně jim rozumět. Ametyst odstraňuje strach, vtek, obavy a zlobu, potlačuje smutek a lítost. Pomáhá se vyrovnat s prožitou ztrátou. Ametyst je jedním z nejspirituálnějších kamenů, otevírá cestu pro rozvoj intuice, je vynikající kámen pro meditaci. Lze jej umístit na třetí oko, aby povzbudil jeho činnost. Ametyst dokáže ulevit od tělesné, citové a duševní bolesti nebo od stresu. Ametyst léčí nespavost a zajišťuje klidný spánek.

 (podle knížky: Judy Hall, Kameny od  A do Z, Podrobný průvodce světem léčivých krystalů, Praha, 2006)

Menu
--