Domů Zboží Od citta beads

Vševesmírný II

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od citta beads

Katalogové č.: 9388614
Zobrazení: 29x
Vloženo: 13.3.2018
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Harmonizační náramek z minerálů: avanturín, křišťál, sodalit a buddha

Nastavitelný obvod od 15 cm do 30 cm.

Avanturín - kámen štěstí. Má pozitivní vibrace a přináší prosperitu a majetek. Jeho vibrace také pomáhají odstraňovat negativní elektromagnetické záření z mobilních telefonů. Posiluje rozhodovací schopnosti a stimuluje řídící vlastnosti. Avanturín pohlcuje znečištění ovzduší a čistí atmosféru na místě, kde se nachází. Povzbuzuje komunikaci a pomáhá jasně vyjadřovat myšlenky.

Křišťál - univerzální zesilovač energie, jenž energii pohlcuje, uvolňuje a reguluje, uvádí ji do naprosté harmonie. Povzbuzuje psychiku, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny.

Sodalit - mezi modrými kameny má nejintenzivnější vibrace, spojuje logiku s intuicí, prohlubuje meditaci a porozumění aktuálním stavům vašeho života, rozvíjí a zklidňuje mysl, potlačuje duševní zmatek, umožňuje přijímat nové informace, dodává odvahu, prohlubuje koncentraci a představivost, chrání před konflikty. Při týmové práci přináší harmonii, solidaritu a vědomí společného cíle. Odhaluje příčiny obav, fobií, pocitů viny a svazujícího jednání, zvyšuje sebevědomí.


Menu
--