Domů Zboží Od citta beads

Vševesmírný

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od citta beads

Katalogové č.: 9106637
Zobrazení: 97x
Vloženo: 4.12.2017
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Harmonizační náramek z minerálů: modrý avanturín, růženín, sodalit a buddha

Nastavitelný obvod od 15 cm do 30 cm.

Avanturín - kámen štěstí. Má pozitivní vibrace a přináší prosperitu a majetek. Jeho vibrace také pomáhají odstraňovat negativní elektromagnetické záření z mobilních telefonů. Posiluje rozhodovací schopnosti a stimuluje řídící vlastnosti. Avanturín pohlcuje znečištění ovzduší a čistí atmosféru na místě, kde se nachází. Povzbuzuje komunikaci a pomáhá jasně vyjadřovat myšlenky.

Růženín - Je symbolem lásky, krásy a uzdravování. Pomáhá nesmělým projevit skrývané pocity. Učí nás trpělivosti při řešení problémů. Svými měkkými vibracemi obklopuje duši. Jeho vyzařování je jako něžný dotek, pod nímž se naše srdce uvolní, získá opět důvěru a pozvolna se otevře. Rány srdce, které vznikly tvrdostí, hrubostí, odmítnutím nebo nevšímavosti našich bližních v průběhu našeho života, se pod jeho ochranou zacelí. Dává sílu odpouštět - nám samotným i ostatním a učí sebelásce. Univerzální léčivý kámen, dodávající životní energii, zejména starým lidem. Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Ovlivňuje čakry solar-plexu, základní a srdeční. Odbourává strach, zlost, nelibost, pocit viny. Pomáhá přijímat nezbytnost změn, jedná se o vynikající kámen pro zdolávání krize středního věku.

Sodalit - mezi modrými kameny má nejintenzivnější vibrace, spojuje logiku s intuicí, prohlubuje meditaci a porozumění aktuálním stavům vašeho života, rozvíjí a zklidňuje mysl, potlačuje duševní zmatek, umožňuje přijímat nové informace, dodává odvahu, prohlubuje koncentraci a představivost, chrání před konflikty. Při týmové práci přináší harmonii, solidaritu a vědomí společného cíle. Odhaluje příčiny obav, fobií, pocitů viny a svazujícího jednání, zvyšuje sebevědomí.


Menu
--