Domů Zboží Od Melvys

Vltokytík

780 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené120 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Melvys

Katalogové č.: 9195167
Zobrazení: 45x
Vloženo: 14.1.2018
Počet srdcí: 14x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Přívěsek z chirurgické oceli se surovým vltavínem.

Velikost přívěsku je 3,3 cm. Velikost samotnho vltavínu je 2 x 1,8 cm.

Dodávám v dárkové krabičce.

Vltavín vznikl dopadem meteoritu na Zemi, jehož následkem se okolní horniny rozletěly na několik míst v České republice a částečně i do Rakouska a Německa. Pouze zde je Vltavín k nalezení. Jedná se tedy o velice vzácný kámen.

Je kamenem štěstí, hojnosti a plodnosti. Umožňuje komunikaci s vyššími silami. Odstraňuje blokace čaker, meridiánů, ale i svalů a kloubů. Ukazuje cestu, kterou se vydat v tomto životě a umožňuje pochopit životy minulé. Je zdrojem uvolnění, relaxace a uklidnění. Oprošťuje od starostí a přináší optimistický pohled na svět.

Vltavín je inspirativní kámen, který rozvíjí tvořivost. Podněcuje růst energie a vitality. Vytváří pozitivní vibrace, které dávají životu nový a lepší směr. Při meditaci vltavín umožňuje pohybovat se do budoucnosti nebo se vracet do minulosti. Tímto svému majiteli pomáhá dosáhnout moudrosti a ponaučení z minulých životů či současné minulosti a poznat čemu se nyní vyhnout, aby předešel nepříjemným důsledkům v budoucnosti.

Léčivé účinky

Vltavín se zaměřuje na příčiny zdravotních problémů a celkové nerovnováhy organismu. Pomáhá objevit slabá místa a ty uzdravuje a harmonizuje. Umožňuje tak předcházet nemocem.

Sami pro sebe uděláte to nejlepší, když zjistíte původce problémů, kteří způsobují chřadnutí těla. Pokud totiž nejsou objeveni a odstraněni, zdravotní problémy se neustále vrací.

Nerovnováha může plynout jak z konfliktních vztahů, neuspokojení životních cílů a nedostatečné seberealizace, tak i z mnoha a mnoha dalších důvodů. Každá nemoc a každý nemocný orgán je vždy spojen s nějakou částí života.

Vltavín je vhodným pomocníkem pro nalezení správné cesty, cesty bez nemocí, stresu a nerovnováhy.

Menu
--