Domů Zboží Od Jennie

Victoria - Andělské naušnice s korálem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Jennie

Katalogové č.: 7679740
Zobrazení: 46x
Vloženo: 15.8.2016
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Opravdu nepřehlédnutelné andělské naušnice ve vintage stylu. Vyrobeno z korálků z mořského korálu a přívěsků ve tvaru křídel z bižuterního kovu. Kovové komponenty mosazné.

Délka naušnic bez háčků cca 7,6cm (s háčky cca 9cm).

Ke každým naušničkám přidávám samozřejmě kvalitní gumové zarážky.

KORÁL

Jako bohatě tvarovaný produkt mořských živočichů nás spojuje korál s proudící proměnlivostí a životadárnou očistou silou vody. Ukazuje nám, že proměna a stálost jsou principy navzájem se doplňující a učí nás jak neústupnosti tak i přizpůsobivosti, vnitřně zůstaneme pevní, ale přesto se necháme unášet proudem života. Bílý korál očišťuje od zatěžujících, temných a spletitých myšlenek a negativních představ, ostří náš rozum a posiluje intelekt. Léčí mnohé nemoci kostí a podporuje funkci močového ústrojí. Růžovobílý a růžový korál má jemnější, ale zato působivější vliv v oblasti duševní a duchovní. Lososově růžový korál podporuje krevní oběh, stavbu krevních tělísek a odplavování v krvi nashromážděných nečistot, podporuje funkci močového měchýře a čistí ledviny.

Červený korál je znám jako talisman proti uřknutí a očarování, ale hlavně jako nositel pozemské životní energie. U různých národů bývalo zvykem věšet dětem kolem krku náhrdelník z červených korálů nebo ho pokládat do kolébky jako ochranu proti oslabujícím vlivům a k posílení energie a růstu zubů, nebo růstu obecně.

Menu
--