Domů Zboží Od AT

Trio

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od AT

Katalogové č.: 9228422
Zobrazení: 166x
Vloženo: 25.1.2018
Počet srdcí: 29x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Přívěsek s fasetovaným korálkem karneolu a tromlovanými zlomky ametystu a akvamarínu, vyrobený technikou wire wrapping z drátu z nerezové oceli. Je velký 5 x 3 cm a je zavěšený na kulatém koženém řemínku, dlouhém 46 cm. Řemínek lze vyměnit za nerezový kuličkový řetízek. Přívěsek se také dobře vyjímá zavěšený na řetízku ze stříbra, nebo bílého zlata. 

Vhodné pro alergiky.

Atestovaný nerez je netečný materiál, který se neodírá, nešpiní, neoxiduje, nemění svou barvu, nepodléhá povětrnostním vlivům. Nevadí mu ani styk s vodou. Vyhovuje většině alergiků (podobně jako chirurgický drát - osteofix) a díky své tvrdosti odolá i běžnému dennímu zacházení. Ve srovnání se stříbrem je nesrovnatelně pevnější a vzhledově stálejší. Nevyžaduje další údržbu. Díky pečlivému zpracováním jde o šperk, který je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Vydrží Vám krásný dlouhá léta.

Karneol je stabilizující kámen s vysokou energií. Dodává odvahu, klid, trpělivost a harmonii, pozitivní pohled na život. Motivuje k úspěchu. Tiší vztek, žárlivost a závist, rozptyluje deprese a negativní myšlenky. Dodává výřečnost a posiluje sebedůvěru. Navozuje klidný spánek, zahání noční můry. Ve starém Egyptě byl karneol, podobně jako jaspis, nazýván krví Isidinou.
Skopec, Blíženci, Panna, Rak, Štír

Ametyst je mimořádně mocný kámen s ochrannou sílou. Má silnou léčivou a očistnou moc, zahání nespavost a noční můry. Je kamenem klidu, zahání stres a negativní emoce, tiší strachy, vztek, obavy a zlobu, zvyšuje naděje, zahání
pocit viny, zbystřuje mysl. Je kamenem pravé, ryzí lásky, posiluje věrnost. Napomáhá soustředění, přijímat nové myšlenky, dodává rozhodnost, rozvíjí intuici, podporuje proměnu záměrů ve skutečnost.

Panna, Ryby, Střelec, Skopec

Akvamarín

 je kamenem klidu, radosti a štěstí především ve vztazích. Symbolizuje odvahu, potlačuje stres a uklidňuje mysl, zbavuje strachů. Dokáže zlomit staré sebeobranné naprogramování, zbystřuje intelekt a vnímavost, čistí zablokovanou komunikaci a zlepšuje sebevyjádření. Skvělý kámen pro meditaci.

Vodnář, Ryby, Váhy, Blíženci

Menu
--